2821
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 48 پست
میشه بگید بابای خوب داشتن چه حالی داره؟

عزیزم گریه نکن،محکم باش آیندتو بساز

ت دختری میدونی چقدر اراده داری؟میدونی چقدر قدرتمندی؟

از توانایی هات استفاده کن

ت ک ب کسی نیاز نداری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه بگید بابای خوب داشتن چه حالی داره؟

ن نمیشه چون بابای منم آدم بدی نبودا!ولی سنتی بود منم سرکش بودم میخواستم ب میل خودم زندگی کنم آی کتک خوردم آی کتک خوردم....هیچوقت یادم نمیره ولی بازم بابامه بازم دوسش دارم🥲

وایییی چقد بد بابای من اگ زشت ترین فوشارم بهش بدی نمیزنه اصن دست ب زن نداره  تعجب میکنم از بع ...

دانلود یه پدر مثل پدر سزی

با کیفیت ۳۷۵

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

سگ توروحش پدرسگ عوضی

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
تنها دلخوشیم ایگه که یه روز از خونش میادم بیرون 

واییی  

دعا کن شوهرت بد تر نباشه که دیگ فاتحت خوندس 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
فقط ۱۳ سالمه بخدا دیگه حالم ازش بهم میخوره تاحالا اینقدر از کسی متنفر نبودم

وا نيا تو اين سايت عزبزم

مادر پدرا فك ميكنن تو اين سن و سال هيچي حاليتون نيس مال منم همين بودن

انتظار بي خود دارن

البنه تا اخر عمر همبنه ها ولي تو اين سن بيشترع

عزیزم چه میشه کرد پدرته تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که برای ساختن آینده بهتر بیشتر تلاش کنی مطمئن باش اونا هم یه روز قدرتو میدونن و بهت افتخار میکنن  

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
وا نيا تو اين سايت عزبزم مادر پدرا فك ميكنن تو اين سن و سال هيچي حاليتون نيس مال منم همين بودن انت ...

اگه اومدم فقط برای درد و دل بوده

میدونی چرا؟

چون هیچ کسو ندارم باهاش درد و دل کنم

تک فرزندم

دوستی هم ندارم

تنهای تنهام