2777
2789

من یک پسر شش ساله دارم که از سه روز بعد از تولد سابقه تشنج داره همین باعث شده که از هم سن و سالاش ذهنی عقبتر باشه کاردرمانی و گفتار درمانی میبریمش راه میره ولی هنوز نمیتونه جمله بگه

من یک پسر شش ساله دارم که از سه روز بعد از تولد سابقه تشنج داره همین باعث شده که از هم سن و سالاش ذه ...

دعا عملی برای درمان بیماری های سخت و تشنج
امام صادق(ع) فرمود :هر کس سوره«سجده» را بنویسد وبر کسی که‌صرع دارد ببندند، شفا پیدا خواهد کردو از تشنج رهایی می‌یابد.
امام رضا(ع) می‌فرماید:”برای درمان صرع (حالت تشنج شدید) سوره‌ی حمد و ناس و فلق را بر ظرف آبی بخوانید و به‌آن بدمید سپس آب را بر سر و صورت بیمار بریزید انشاءالله‌خوب می‌شود.

رفع تشنج و صرع: خواندن سوره های لیل / تحریم / ق / غافر / زخرف

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا عملی برای درمان بیماری های سخت و تشنج امام صادق(ع) فرمود :هر کس سوره«سجده» را بنویسد وبر کسی که‌ ...

ممنون عزیزم من برای راه افتادن بچم بیست روز نماز امام زمان خوندم اون هم خیلی مجرب بود و در کمال ناباوری بچم راه افتاد دعا کنید زودتر حرف هم بزنه

عزیزم من بچم یسال و هفت ماهشه پسره از ابتدای هفت ماهگیش شروع به تشنج کرده تا الان که ۵ بار اتفاق افتاده و تو یروز یهو ۲ بار شد همش هم با تب اتفاق میافته دکترش دکتر نصیری بار اول که بردم گف موقع تب کلورازام نصف هر ۱۲ ساعت تا دو روز و تبش را بیار پایین و موقع تشنج شیاف دیازپام تا اینکه بعد این قرص ها من مرتب باز بچم بی دلیل تب میکرد و همش اینا را میدادم و تشنج نمیکرد اما یبار پیش مادربزرگش گداشتم حالش خوب بود با دا وهاش اونجا بود و یکدفعه تبش اوج میگیره در عدص زمان کمی تشنج میکنه تا خودما رسوندم شیاف براش زده بودن و من وقتی سر حال تر شد قرصش را دادم و استامیتوفن و پاشویه و ..کردم تا اینکه ۲ یاعت بعد با وجود دریافت دیازپام و دارو باز مجدد تشنج کرد و بردیم امام حسین ۵ شب بستری بود علاوه براون خس خس سینه و سرفه خروسی هم داشت دارو ها اسم هم اونجا دکتر مصطفوی بهش داد بعد ترخیص حدود ۱۲ روز بعد مجدد بردم نصیری و نوار داد گفت مشکلی نیس و علاوه بر داروهای قبلیش لوبل هر ۱۲ ساعت اضاف شد بهشون ولی لوبل را مدام چه تب کنه چه نکنه باید بدم ۱ونیم سیسی هر ۱۲ ساعت از اول شهریور هم ۲ سیسی کنم هر دوازده ساعت 

تا اینکه حدود ۱۶ روز از بستریش گدشت تا چند شب پیش عصری تشنج کرد و فردا شبش با تب ۳۸ و ۲ باز تشنج کرد باوجود خیلی کنترل دارو تشنج و دارو تب شیاف استامینوفن دیکلوفناک شربت استامینوفن کلوبازام و لوبل که میخورد اما از عصر که تب کرد باز فردا شبش ساعت یک مجدد تشنج کرد و بردیم امام حسین باز یک شب بستری و ترخیص هر ۵ دفعه که بچم بستری شده جواب کروناش مثبته خود دکترها تو شک همچین چیزی غیر ممکنه بچه ۵ بار کوید مثبت بشه و هیچ مشکل خونی عفونی ریوی کبدی و ..هم نداره نمیدونم پس علت این تب های پی در پی چیه چرا 

نمیدونم چرا دکتر نصیری اصلا به بچم با توجه به لوبل قرص ب نداده نمیدونم کدوم نوع را بدم هر چی هم ز میزنم درست جوابگو نیستن اصلا جواب نمیده منشیش باز مجدد نوبت زدم شنبه ببرمش پسرم را اما کاش دارو قوی تر دیگه نخواد اما حس میکردم یه بار تو تشنج هاش بستری شد تو صدوقی اونجا بهش قرص دیازپام دادن موقع تب و وقتی تو خونه تب میکرد بهش دیازپام میدادم اینگار بهتر بود و تشنج نمیکرد با وجود تب اما نصیری گف کلوبازام قوی تره