2777
2789
عنوان

اصلا ترک نخوردم

204 بازدید | 7 پست

هفته ۳۷ بارداریم..اصلا ترک نخوردم..یعنی دیگه توی این دو هفته تا زایمان ترک نمیخورم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

خودتو چشم نکنی حالا😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو چشم نکنی حالا😐

میخاام ببینم قسر در رفتم یا نه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
میخاام ببینم قسر در رفتم یا نه

ن خاله ی من 3تاشکم آورده سزارینم کرده شکمش صاف وبدون ترک

مامان خودمم همینطوره 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ن خاله ی من 3تاشکم آورده سزارینم کرده شکمش صاف وبدون ترک مامان خودمم همینطوره 

فک کنم اونایی که شکمشون کوچیکه ترک نمیخورن‌..آخه خودم شکمم اندازه ۲۰ هفتس

فک کنم اونایی که شکمشون کوچیکه ترک نمیخورن‌..آخه خودم شکمم اندازه ۲۰ هفتس

ب ژنم هس