2777
2789
عنوان

نظر بدید⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست
من الان حاضرم هرکاری کنم ولی بهج‌برسیم‌ مشکلاتمون حل شه

بنظرت کسی که میاد خواستگاری دوست داره؟؟؟

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی استرس دارم

میدونم😂عب نداره بگو به مامانت زنگ بزنن دیگه اونموقع میدونی نمیتونی بپیچونی ،یکم استرس میگیری و کاراتو راست و ریس میکنی،هر چقدر کش بدی کنار اومدن باهاش سختتر میشه

خ بگو بیاد دیگ از چس مرسی از زندگی مشترک؟

نه عزیزم؛؛اخه خانواده راضی نیستن😔😔😔میترسم باز

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
میدونم😂عب نداره بگو به مامانت زنگ بزنن دیگه اونموقع میدونی نمیتونی بپیچونی ،یکم استرس میگیری و کارا ...

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اها سعی کن با گفتن خوبی هاش بهشون دلشون رو نرم کنی

😔😔😔دعا کن

بنظرت کسی که میاد خواستگاری دوست داره؟؟؟

مثلمن ......دوستت داره ک زیر بار ازدواج رفته زیر بار مشکلات و مخارج زندگی رفته تواین دوره زمونه کسی اهل این ریسک‌نیست😂😂😂😂😂

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
۴ سال

ما ۶سال باهم بودیم وقتی میخاستن‌بیان دل تو دلم نبود وای عجیب دلشوره استرس داشتم 😂🤞

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
ما ۶سال باهم بودیم وقتی میخاستن‌بیان دل تو دلم نبود وای عجیب دلشوره استرس داشتم 😂🤞

متاهلی؟