2777
2789
عنوان

یازده جلسه رفتم‌اما یاد نگرفتم

302 بازدید | 28 پست

برا گواهینامه فردا اموزش روز اخرمه بعدش امتحان آیین نامه بعدم توشهری.خیلی خیلی استرسیم مربیمم خیلی کم یادم داده در حد دوسه بار پارک دوبل دوبار هم دور دوفرمونه...شما چن بار ردتون کردن تو شهری؟؟

وزن اولیه ۹۰ کیلو شروع رژیم ۲۲/5/00.هدف اول ۸۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۵ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیه منم مثل مربیت خیلی چرت بود. ما یماه بعد تموم شدمن کلاسام ماشین خریدیم با ماشین شخصی تمرین کردم شوهرم یادم داد. آزمون شهری روتو پنجمین بار قبول شدم😁

آیین نانه رو همون بار اول قبول شدم

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
من تازه گواهیناممو گرفتم باردوم قبول شدم آیینامه هم دفعه اول بدون غلط قبول شدم

قبل از اینکه با مربی تمرین کنی یاد داشتی

من یک بار تو شهری رد شدم آیین نامه هم دفعه ی اول با یه غلط قبول شدم

البته الان خیلی سختر شده اون موقع که من میرفتم خیلی سختگیر نبودن

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
 مربیه منم مثل مربیت خیلی چرت بود. ما یماه بعد تموم شدمن کلاسام ماشین خریدیم با ماشین شخصی تمری ...

خوش ب حالت من مربیم خیلی از سرته کلاسام میزد تو تایم کلاسام خریداشم انجام میداد گاز هم میزد

من تازه گواهیناممو گرفتم باردوم قبول شدم آیینامه هم دفعه اول بدون غلط قبول شدم

بعد چندروز کارتت رسید؟ منم هفته پیش قبول شدم گفت یماه طول میکشه که کارتم برسه

قبلا هم رانندگی میکردی؟من قبلا اصلا رانندگی نمیکردم

نه من رانندگی نمیکردم بار اول که فرمونم کج بود قبل اینکه راه بیوفتی فرمونتو صاف کن مخصوصا اگه دنده عقب بگه بهت تقریبا پنج ذیقه راه میری منو مربیم جای امتحان برد اگه میدونی کجا میبرتت برو ببین محل امتحانو حتما میبرتت جایی که سر بالایی پایینی داره و به جای پارکا توجه کن ممکنه بگه دم پل پارک کنی یا دم شیر اتش نشانی باید اجازه بگیری کلا اجازه بگیر برای دور زدن یا هرچیزی راهنما یادت نره سخت نیس اصلا نترس برای ازمون آیین نامم کتاب اصلا نخون یه سری برنامه دانلود کن تو گوشیت تست داده بخای عکسشو میدم بهت تستاشو بزن و فقط فصل فنی با سرعت ها تو خیابون بزرگراه اینارو بخون با تابلو تستارو بزنی قبولی چون تستای تکراربه تو امتحانو تکراریه

عزیرم کلاسات که تموم شد باید ازمون آیین نامه همون کتابو بدی اگه قبول شدی میتونی آزمونشهری رانندگی رو ...

اره میدونم برا ایین نامه استرس ندارم برا توشهری استرس دارم کلا از اول عمرم تو مدرسه هم امتحانام تو برگه ها ۲۰ میشد اما اگ عملی بود یا میبردن پای تخته نمیتونستم جواب بدم استرسیم

خوش ب حالت من مربیم خیلی از سرته کلاسام میزد تو تایم کلاسام خریداشم انجام میداد گاز هم میزد

حراموشون اون گولی که گرفتن. منم تو رودبایسی باهاش قرار گرفتم مگرنه اعتراض میکردمو عوضش میکردم

نه من رانندگی نمیکردم بار اول که فرمونم کج بود قبل اینکه راه بیوفتی فرمونتو صاف کن مخصوصا اگه دنده ع ...

سوالاشو دارم دوستم خریده ب منم داد