2777
2789
عنوان

رژیم و باشگاه

205 بازدید | 11 پست

۱۷۱ قدم وزنم ۷۸ شروع کردم بدنسازی و رژیم حذف نون و برنج و خیلی چیزای دیگ کلا رژیم سخت کی به ایده عالم میرسم چقد طول مبکشه؟همش میترسم وزن کم نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم میخام لاغر شم

خب  عزیزم‌ اگه  از  کالری  مجازت‌ کمتر  مصرف  کنی  

هفته‌ های  اول  خوب‌ کم‌ میکنی‌ بعدش‌ استپ‌ میشه‌ وزنت

خدایا انچه‌ را‌ شایسته‌ است  عطا  کن💛

وای کاشکی گروه بزنی نمیدونم یه کاری کنی 

منم دارم میمیرم خسته شدم از رژیم و اضافه وزن و پرخوری

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
معمولا تو رژیمای کمی سنگین یو تا دوماه برنج و نون رو حذف میکنن

اشتباهه خب 

با نون و برنج خوردن هم میشه خوب لاغر کرد 

نمونش خودم، 13 کیلو لاغر کردم 

الان 48 کیلو ام

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

همین ک میگی میترسم کم نکنم یعنی ارتعاش منفی میفرستی و در نتیجه زود کم نمیکنی😕همچی وزن کم کردن نیس مهم خوش اندام بودنه شما فکر 200 300 گرم نباش ک بالا رفت یا پایین اومد یکماه با ترازو خدافظی کن و تلاش کن برای بدنی خوش فرم تر خواهی دید ک جای چربی ها عضله ساخته میشه در صورت نیاز و بدنت از اون شل بودن در اومده و چیزی ک میخواستی شدی یهو وزن کم نکن ک بخوای یهویی هم برگرده یا یهویی رژیم سخت نگیر ک فک کنی خیلی بهت سخت اومده و دیگه نمیتونی شما اسم رژیم رو حذف کن بجاش سالم خوری کن خیلی از اضافه وزن ماها از خوردن غذاهای مضر مثل فست فوده ک کلا چربی و روغن و این چیزاست... شما همین ک غذاهای چرب و قندیجات و نمک رو از زندگیت کم یا حذف کنی به خواستت میرسی عزیزم هی هم نگو لاغر شدم؟ نشدم؟ چیکار داری بعد یکماه میتونی این سوال رو از خودت بپرسی همیشه مثبت فکر کن و بگو لاغر شدم و حس میکنم زندگی سالم تری دارم و از زندگیم بیشتر لذت میبرم الان اعتماد به نفسمم بهتر شده.... موفق باشی😊🌸

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
اشتباهه خب  با نون و برنج خوردن هم میشه خوب لاغر کرد  نمونش خودم، 13 کیلو لاغر کردم  ...

شما اضافه وزنت بالانبوده گلم ،واسه اضافه وزن زیاد باید چیزای پر کالری رو یا بشدت محدود کرد یا حذف کرد

😊😊🙆‍♀️🙂