2777
2789
عنوان

وزن گیری کودک

344 بازدید | 16 پست

سلام خانما یه دختر 10 ماهه دارم اصلا وزنش بالا نمیره خیلی ریزه میزه است روزی سه وعده فرنی میخوره با شیر خشک بعضی وقت ها هم بهش سوپ میدم اکثرا هم یبوست داره نمیدونم چی کار کنم وعده غذا یی رو بیشتر کنم یا همین جوری خوبه

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بیشتر
4
80%
همین جوری
1
20%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تعداد وعده هاشو زیاد کن با حجم کمتر،غذاهاشو مقوی کن،ماهیچه،پودر جوانه گندم،کره ،ابگوشت،اینارو بده بهش،برای یبوست هم تو همه غذاهاش روغن زیتون بریز

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

بچه من بد غذاس تا ۱۶ ماهگی همه چیو آسیاب میکردم بخوره همچیو ،،،آبگوشت پردنبه میزاشتم نون بربری میریختم توش آسیاب میکردم ...ی روز درمیون حلیم صبونه براش میزاشتم سیرابی آسیاب میکردم (هنوزم سیرابی وآسیاب میکنم )

من به این طفلکی فقط غذا کمکی میدم بعضی وقت ها هم سوپ

خو چرا اینجوری میدی؟گناه داره مواد مغذی بهش نمیرسه میره مدرسه گیج میزنه درس نمیفهمه من موهام سفیدشد سربدغذابودن بچم همه میگفتن ولشکن نده بزار خودش خاست میگفتم این نمیفهمه بره مدرسه خنگ میشه 

بعدم فرنی چیه آردو وشیر بادوم بریز توش ...شیرموز براش درست کن توش خرما بریز گردو بریز (اگه مالی مشکل داری اندازه ۲۰ تومن گردوبخر براش روزی ی گردو بریز تو شیرموزش)