2777
2789
عنوان

طلای شکسته

585 بازدید | 16 پست

دستبندم شکست از یه جا و بردم برا جوش زدن جوشش زد اومدم خونه کردم دستم دیدم از همون نقطه جوش بازم شکسته باز بردم یارو گفت جوشش میزنم ولی خیلی نازکه این قسمتش ممکنه بازم بشکنه منم اومدم خونه حالا بنظرتون چیکار کنم؟دستبندمو دوبازه بدم جوش بزنه یا ببرم عوصش کنم؟با دستبند عوض کنم یا النگو بهتره؟دستبند خیلی خطریه احساس میکنم النگو راحتتره

دیگه دست نکن احتمال گم شدنش هست 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه شکسته جمعش کردم تا دست بزنم میریزه😪

تکپوش شیک بخر یا النگوی آینه ای

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم  دقیق چند گرمه شش هعت سالی هس دارمش فکرکنم نزدیک ده گرمی باشه یدونه النگو میتونم بخرم ب ...

بستگی داره اگه ده گرمه حتی یه تکپوش متوسط هم میتونی باهاش بخری 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀