2777
2789
سال نود و شیش کرمان من مدرسه بودم یه زلزله ای اومد همه ترسیدن حجوم بردن سمت راه پله واسه همین ساختمو ...

افرین ک وایسادین اگه شمام مث بقیه در میرفتین ممکن بود تو راه فرار صدمه ببینین 

مام زلزله کرمانشاه ک شب بود کلی مورد با لباس نامتعارف دیدیم😑😅

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
افرین ک وایسادین اگه شمام مث بقیه در میرفتین ممکن بود تو راه فرار صدمه ببینین  مام زلزله کرمان ...

آره واقعا فقط من موندم با یه همکلاسیم که مشکل قلبی داشت منتظر موندم حال اون خوب بشه بعد بردمش پایین مدیر معاونا فکر میکردن ما زیر دست و پا له شدیم🥴🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا فقط من موندم با یه همکلاسیم که مشکل قلبی داشت منتظر موندم حال اون خوب بشه بعد بردمش پایین ...

چ رفیق با مرامی ایول👏💜

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
خدارو شکر سالم هستین  خدایا تو این گرونی به داد هم وطن هام برس  منم کرمانشاهم  ۲۱ ...

آره عزیزم 

ممنون از دل رحمیت ممنون از دعای قشنگت

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
خدایا قسمت میدم به امام حسین هیچکس از هم وطن هام عزادار زلزله نشن و خونه هیچکس خراب نشه. خیلی سخته ا ...

دورت بگردم گریه نکن فقط دعا کن 

6 ریشتر دیگ هم مونده 🥺

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
سال نود و شیش کرمان من مدرسه بودم یه زلزله ای اومد همه ترسیدن حجوم بردن سمت راه پله واسه همین ساختمو ...

دقیقا ماهم مدرسه بودیم معلم گفت بچه ها  میز داره تکون میخوره برید بیرون زلزله اومد 😐😢  دیدیم یکی از معلم ها نیست نگاه کردیم دیدیم رفته با خیال راحت نشسته داره صبحانه میخوره 😐😂😂😂😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
چقدر از زندگی سیری  همه مشکل دارن اما زندگی میکنن

درسته

زندگی بدون مشکل ندیدم 

ولی شرایط افراد متفاوته

شاید مشکل یه نفر قابلیت تحمل نداشته باشه

شاید کاسه صبرش لبریز شده باشه

روز به روز داره گرونی بیشتر میشه

نه آینده ای

نه پس اندازی

حقیقتا ناراحت کننده اس

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️