2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم این کانالا رو بهتره  نری عزیزم بعدن هی فک میکنی رضایت ندارن وجدا از اون تایم بالا  هس ...

اره نه نمیرم میخوام بخرم خودمم این جوری دوست ندارم مدیون باشم به بدبختی پول جور کردم که حلال بشه بخرم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چند تا استاد داره گاجینو هم یک هفته آموزش رایگان

گاجینو چجوریه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
عزیزم مگه چقدر مشکلتون حاده که میخواید دی وی دی تهیه کنید

من یک سوم سوالا رو می تونم بقیه اش رو نه چون پزشکی می خوام میگم درصدام بالا باشه این جوری خودم بخونم۳۰ یا۴۰ به نظر خودم میزنم

خوبه من امتحانش کردم رشتتون چیه چه پایه ای

تجربی پشت کنکوریم نیشه یه ادرسی بهم بدید ازش اسم استادش هم بگید

تجربی پشت کنکوریم نیشه یه ادرسی بهم بدید ازش اسم استادش هم بگید

با منتظری نخون عزیزم چون ایشون کارو برات ساده میکنه ولی مفهومی کار نمیکنه وکنکور مفهومی هست استاد مقدم نیا از تاملند خوبه

با منتظری نخون عزیزم چون ایشون کارو برات ساده میکنه ولی مفهومی کار نمیکنه وکنکور مفهومی هست استاد مق ...

مرسی گلم😘

مرسی گلم😘

عزیزم برای ریاضی چیکار کردی ؟میشه بگی🥺🌹🌹🌹

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم برای ریاضی چیکار کردی ؟میشه بگی🥺🌹🌹🌹

اریان حیدری نوشتم

اریان حیدری نوشتم

قیمتش چند بود از الان؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱