2777
2789
عنوان

حشره داخل جو 😐🥺😳😯

4345 بازدید | 15 پست

سلام ..دیشب آوردم یه کیلو جو پاک کنم دیدم پر از حشره هست آوردیم الک کردیم و حشره ها رو جدا کردیم ..من داشتم پاک میکردم دیدم یه جو همینجوری داره تکون میخوره گفتم شاید حشره داخلشه ...شب خیس کردم امروز گذاشتم بپزه الان موقع هم زدن چند تا کرم سیاه به جوها چسبیده بودن🥺الان من چیکار کنم جوهارو بندازم بیرون یا چی ؟؟؟؟؟

ارع،بنداز بره...

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای مثل نخودهای من شده

یعالمم بودن

من خیس کردم یمقدارشو. بعد با چاقو نخودهارو لپه کردم و از توش درآوردم ولی دلم نمیرفت بخورم

آخرم رفتم نخود خریدم و بیخیال اونا شدم

وای مثل نخودهای من شده یعالمم بودن من خیس کردم یمقدارشو. بعد با چاقو نخودهارو لپه کردم و از توش در ...

یعنی داخل نخود هم بودن 😯

من اول زندگیمه مثلا تا چند هفته پیش حبوباتم همشون حشره زده بودن الک کردیم ..حتی آجیل ها داخل پسته و بادام و گردو همشون داخلشو باز میکردی کرم بود 😥تازه راحت شده بودم اینم اومد روش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز