2777
2789

بچم خیلی   دد یی  هست مدام روزی ۱بار یا ۲بار میگه منو ببر بیرون یعنی سوییشرت  یا شلوار یا جورابشو میاره میگه دد یعنی ببرم بیرون عاشقه بیرونه ، منم شوهرم گاهی دوهفته خونه نیست سر کاره واقعا حوصلشو ندارم برم بیرون فقط باید ببرمش تو پارکینگ مجتمع که بتونم کنترلش کنم چون سربسته است و بیرون از مجتمع نمیبرمش مگه فقط با ماشین چون فرار میکنه و نمیشه کنترلش کرد  هنوز یادم میفته چندروز پیش گفت دد و نبردم تا ۱ساعت گریه میگرد و بعد با هق هق خوابش برد جگرم میسوزه😭😢😭😢😢 خواستم نبرمش تا شرطی نشه ، میترسم عادتم بکنه به گریه تا به خواسته هاش برسه !! چه کنم اگه نبرمش تا ۱ساعت قشنگ گریه میکنه    یه سالو ده ماهشه

شما نباید کوتاه بیای به خاطر گریه.

منم مادرم میفهمم ولی حواسشو پرت کن. اگر واقعاً نمیخوای ببری.

اگرم نه، به نظرم روزی یه بار مشکلی نداره.

با توجه به اینکه باباشم نیست و حوصله ش حتی بیشتر از شما سر میره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نبر!

حواسشو پرت کن

اگه تاب داره بذارش رو تاب

توپ بازی کن باهاش

مداد و کاغذ بده دستش

باهاش ماشین بازی کن

خلاصه یه جوری حواسشو پرت کن

یا درو قفل کن،گفت بریم بیرون بگو نگاه کن در باز نمیشه

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
شما نباید کوتاه بیای به خاطر گریه. منم مادرم میفهمم ولی حواسشو پرت کن. اگر واقعاً نمیخوای ببری. ...

همین میگم حقش بود ببرمش گناه داره من یه روز در میون حتما هر طوری شده میبرمش بیرون یا خونه مامانم  ولی روزی یه بار فکر میکردم زیاده

آهان راست میگی من گذاشتم گریه کرد  خواستم بخوابونمش

به زور نخوابونش عزیزم

حواسشو پرت کن که اول آروم بشه

بعد بخوابونش

از بچگی بد عادت نشه که با گریه هرچی خواست براش انجام بدین

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap