2777
2789
عنوان

او همه عکسا دخترش افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست
یکی که وارده بهش عکسا رو بده خیلی رو راحت دختره رو از عکسا حذف میکنن بعد همونا رو واسه خواهر شوهرت ب ...

🤣

میخوام از آتیله وقت بگیرم، ببرم عکس درست حسابی بگیرن، بچم بزرگ بشه ببینه میخواد بگه تولد منه یا اون 🥴

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر بده همون آتلیه پاکش میکنن

اره منتظرم عکسارو به صورت فایل بفرسته 😣

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

ببین این چیزی که میگی پاتکش اینه که دوربین ببری تولد دخترش و از دختره هیچ عکسی نگیری 

یا مثلا عکس بگیری بگی یدفعه دوربین سوخت نتونستم عکسا رو فایل کنم

ببین این چیزی که میگی پاتکش اینه که دوربین ببری تولد دخترش و از دختره هیچ عکسی نگیری  یا مثلا ...

😈👌

افکار شیطانیت قشنگ فعاله ها

2790
2778
2791
2779
2792