2777
2789

فقط میتونم تا 26 سال رو تحمل کنم اما اگر بعد از اون هم مجرد بمونم فگر کنم دق میکنم .

اجتمعی نبودم تا حالا خواستگار هم نداشتم خانوادگی منزوی.پدر و مادر سااااده هستند به شدت چیزی بهم یاد ندادند هنوز مثل بچه هام نه تا حالا ارایشیداشتم نه لباس خوشگلی اصلا تا حالا فکر نکردم منم باید ازدواچج کنم.تنها جایی که میرم کلاس خیاطی و ارایشگریه همین.

قدمم خیلی بلنده  نزدیک 180 تعداد کمی از پسرا بهم میخورند اینم یه غم دیگه.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

عزیزم ناراحت نباش 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برووو دختر ٢٦ سنيه ؟؟؟؟

خواهر شوهر من تو ٣٢ سالگي با هزار ناز ازواج كرد 

الكي بزرگش نكن برا خودت 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
برووو دختر ٢٦ سنيه ؟؟؟؟ خواهر شوهر من تو ٣٢ سالگي با هزار ناز ازواج كرد  الكي بزرگش نكن برا خ ...

خودت چند بودی ازدواج کردی؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

باشگاه برو اندامتو درست کنم سعی کن درآمد داشته باشی ولباسای خوب بپوشی و نذر کن قرآن بخون از خدا بخواه همسر خوبی سر راهت قرار بده

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

تموم اینایی ک گفتی با مطالعه قابل حله 

اعتماد به نفستو زیاد کن کتاب در این ضمینه کلی هست مخصوصا کتابایی ک مخاطبش دخترا و خانوماس 

برای روابط اجتماعی هم برو باشگاه تور های گردشگری یکی دو روزه داخل استان  اگ نمیتونی ارایشگاه بزنی برو تو ارایشگا کسی کمک وایستا کم کم دوست پیدا میکنی

منتظر نباش کسی بیاد به زندگیت نور بیاره خودت نور باش 

شوهر انقدرام چیز خاصی نیستبخاطرش خودتو اذیت کنی 🤷🏻‍♀️

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
عزیزم من۳۲سالمه شاغل اجتماعی اما مجردم 

حس و حالت چجوریه؟؟خواستگار داشتی؟؟

ببخشید میپرسم اما نگران نیستی ؟؟