2821
2789
عنوان

دوستان میاین؟؟ 😔😞

48 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها خوبید من اول از هرچیز عذر خواهی کنم بخاطر حرفی که میخوام بزنم ولی دیگه چیزی هست که واقعا وجود داره بچه ها خب احتمالا شماها هم باد معده اذیتتون میکنه حالا هرکسی ی طوریه ولی من خیلیییی اذیت میشم واقعا نمیدونم چرا بعد میدونید چیه مهمون زیاد میاد برام مثلا جاریم میاد دوروز میمونه حالا پنج دیقه راهه ها یا مادرشوهرم اینا میان یک هفته میمونن و چون طبقه دوم هستیم دستشوییمون متاسفانه نزدیکه دیگه به حال و ادم نمیتونه بره دستشویی چون همشش میترسی صدایی بره شماها راه حلی ندارید 😔نمیشه ی کاری کرد صدا نره😭😞

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
یه هواکش نصب کنید تو دسشوییتون بعضی هواکش ها خیلی صدای بلندی دارن ادم راحته جلو بقیه صداهارو میگیره

خیلیییی بده واقعا حساب کن یبار حاااالم به شدددت خراب بود دل پیییچ تا صبح نرفتم دسشویی طوری بود که شکمم کلااا درد گرفته بود فرداش تا رفتن خودمو انداختم دسشویی خیلی بده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلیییی بده واقعا حساب کن یبار حاااالم به شدددت خراب بود دل پیییچ تا صبح نرفتم دسشویی طوری بود که شک ...

اره درک میکنم  تقصیر خودته ک بهشون انقد رو دادی ک همش خونت باشن آسایش رو ازت گرفتن

مهربون و رسمی💅
اره درک میکنم  تقصیر خودته ک بهشون انقد رو دادی ک همش خونت باشن آسایش رو ازت گرفتن

اخه من نمیتونم بد باشم باهاشون روم نمیشه ها اینام همش اینجان جاریم پنج دیقه فاصله داره کلا دوروز میاد میمونه میره بعد دوروز باز میاد میمونه حالم بهم میخوره ازشون

اخه من نمیتونم بد باشم باهاشون روم نمیشه ها اینام همش اینجان جاریم پنج دیقه فاصله داره کلا دوروز میا ...

پس تقصیر خودته دلت نمیاد بااونا بد باشی دلت میاد خودت در عذاب باشی؟؟میدونی استرس باهات چکار میکنه؟دسشوییتو نگه ندار بخاطر اونا عفونت کلیه و عفونت مثانه نگیری 

مهربون و رسمی💅