2821
2789
عنوان

دیر بیدار شدن

111 بازدید | 15 پست

بچه ها من از سن کم شاغل شدم الان 5 سال شده، خیلی اذیت شدم و از خیلی چیزا گذشتم، نیاز دارم به کار و خداروشکر و هزار ماشالله که تونستم دووم بیارم، ولی جدیدا نمیدونم چرا خیلی سختم شده اینکه از خواب بلند شم و برم سرکار، باید نهایتا ساعت 6 و ربع بیدار شم تند تند اماده شم تا ساعت 6 و نیم سوار سرویس شده باشم، دوماهیه اصلا نمیتونم هی خواب میمونم مجبور میشم با ماشین بابام برم اونم شاکی شده، راستم میگه مسیر دوره، فرقی هم نمیکنه شبا کی بخوابم مثلا دیشب یازده خوابیدم، چکار کنم بنظرتون؟ هم دیر میرم به کارم و از حقوقم کم میشه هم بابت ماشین بابام رضایت نداره، کارمم کارگزینی هست..

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

کی کارت تموم میشه هر وقت از سرکار اومدی یه ساعتی بخواب

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی جای اداری کار میکنی؟

خب یه چند روز مرخصی بگیر 

البته منم همین بود بعذ شش سال باز ب سختی بلندمیشدم

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت کاربری دوممه قبلی رو به دلیل مسایل امنیتی خودم ترکوندم  
حتما دیر میخوابی بعدشم چند روز مرخصی بگیر استراحت کن

زندگیمون زیاد جالب نیست و تفریحی ندارم و روزایی که خونم واقعا از جهت روانی اذیت میشم، هرچند محیط کارم خودش خیلی اعصاب خورد کنه بخاطر رفتارای همکارام ولی تو خونه موندن بیشتر اذیتم میکنه، درمورد دیر خوابیدن اره برخی از شبا ولی کلا دیگه نمیتونم بیدار شم، تو ماه گذشته شاید یک هفته با سرویس نرفته باشم 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
کی کارت تموم میشه هر وقت از سرکار اومدی یه ساعتی بخواب

معمولا میخوابم یه ساعت اینا نه همیشه، ولی کلا نمیدونم چم شده صبحا انقد سختم شده بیدار شدن

ینی جای اداری کار میکنی؟ خب یه چند روز مرخصی بگیر  البته منم همین بود بعذ شش سال باز ب سختی ب ...

اره اداریه، ببین سخت همیشه هستا، اصلا تو خونه هم باشم اخر ساعت 7 بیدار میشم، ولی اونکه اون تایم برای سرویس بیدار شم اصلا عذاب اور شده جدیدا، از طرفی برداشتن ماشین بابامم سخته، نمیدونم چکار کنم راحت تر بیدار شم، بیدار میشم میخوابم باز

لامصب کار اینه. هر چی میگذره انرژی آدم کمتر میشه. هر چقدر هم میخوابی سیر نمیشی. و با چند روز استراحت و مرخصی هم درست نمیشه. متاسفانه این صبح زود بیدار شدن خیلی آدم رو فرسوده می کنه. خیلی سخته. آدم چقدر پیر و شکننده میشه

معمولا میخوابم یه ساعت اینا نه همیشه، ولی کلا نمیدونم چم شده صبحا انقد سختم شده بیدار شدن

اون یه ساعتو هروقت اومدی بخواب بعد پنج شنبه جمعه هام قشنگ استراحت کن

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
لامصب کار اینه. هر چی میگذره انرژی آدم کمتر میشه. هر چقدر هم میخوابی سیر نمیشی. و با چند روز استراحت ...

مخصوصا کاری که محیطش اعصاب خورد کنه و دوستشم نداری، ولی خب میدونی قبلا راحت تر کنار میومدم، دو ماهیه خیلی سخت شده برام، جالب اینه همش یه ربع بیشتر میخوابم، ینی 6 و ربع باید بیدار شم شش ونیم که سرویس رفته بیدار میشم، 

کارگزینی دقیقا چه کاری انجام میدن

کارای مربوط به جذب نیرو و استخدام، کارکرد و حقوق، بیمه و حوادث، بهره وری و پاداش و..

اون یه ساعتو هروقت اومدی بخواب بعد پنج شنبه جمعه هام قشنگ استراحت کن

بعضی وقتا که میام خونه غش میرم بعضی وقتاهم خوابم نمیبره، ولی امیدوارم کمک کنه ممنونم از پیشنهادت

کارای مربوط به جذب نیرو و استخدام، کارکرد و حقوق، بیمه و حوادث، بهره وری و پاداش و..

حقوقت چقدره گلم؟

بنظرم یه مدت نیاز به یه استراحت داری بدنت یکم کم اورده ، اگر بتونی چندروز مرخصی بگیری و خودتو تقویت کنی و خوابتو اوکی خوب میشی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز