2777
2789
عنوان

بی‌بی چک

140 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام بنظرتون ممکنه این بی‌بی چک فردا پس فردا دوتا خطو نشون بده؟؟؟ هنوز روز به پریودیم مونده🥺 اما اسپاسم و سرگیجه و انقباض عضلات و ترشح بی رنگ دارم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا این که انگار خرابه رنگش پخش شده

آخه دو طرفش سفید شده وسطش قرمز

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
آره عزیزم ی حاله کمرنگ میبینم برا منم دعا کن باردارباشم درد پری دارم و نمیاد از سردرد و لرز و حالت ت ...

عزیزدلم انشالله که پریود نشی و باردار باشی مراقب باش گرمیجات نخور شاید باردار باشی، بی‌بی چک نزدی؟؟؟ 

ایشالله ک بارداری ولی گلم این بی بی خرابه رنگش پخش شده

ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی

عزیزدلم انشالله که پریود نشی و باردار باشی مراقب باش گرمیجات نخور شاید باردار باشی، بی‌بی چک نزدی؟؟؟ ...

باشه عزیزم 

نه ندارم تو خونه چند ساعت دیگه میرم میخرم شما چند روزه عقب انداختی

باشه عزیزم  نه ندارم تو خونه چند ساعت دیگه میرم میخرم شما چند روزه عقب انداختی

من اصلا عقب ننداختم گلم، آخه بارداری قبلیم 20 روزه بودم که بی‌بی زدم حاله کمرنگ افتاد تا روز سوم دیگه پررنگ شد، الانم به ماما که گفتم گفت 6 روز دیگه بزن که من 4 روز مونده زدم یعنی 22 روز از پریودیم گذشته 

ایشالا که نی نی سالم بیاد بغلت عزیزم 

فدات بشم گلم همچنین