2789
عنوان

کنکور با بچه

1008 بازدید | 15 پست

سلام دوستان از اول شهریور تصمیم گرفتم درس بخونم ولی چون نه پشتیبانی دارم که تشویقم کنه نه کتاب تست دارم نه آزمون ثبت نام کردم نه مشاوره ای که بهم برنامه بده هیچی ندارم فقط کتاب های درسی دارم همین شوهرمم نه موافق هستش نه مخالف میگه اول به بچه برس بعد به خونه برس تو اوقات فراغت درس بخون من موندم با بچه ای که الان ۶ ماهشه اخه اوقات فراغت دارم نمیدونم چیکار کنم هربار که تصمیم میگیرم چندتا درس اول کتاب های دهم رو میخوانم دوباره چند روز ول میکنم دوباره تصمیم میگیرم بخوانم از اول شروع میکنم دوباره همونایی که خوندم رو میخوانم و تا الان که ۳ ماه از تصمیمم گذشته و هیچی که هیچی ولی عاشق دانشگاه و درس خوندنم ۲۱ سالمه میشه راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدفت چیه؟

ازمون ثبت نام کن طبق اون پیش برو 

تو اینستا پیجای تخصیلی فالو کن خیلی کمک کننده س

ی ساعتای خاصی درروزو خالی کن واسه درس زود نی نی تو بخوابون و صبح زود بیدار شو درس بخون 

دوست دارم فقط فرهنگیان قبول بشم همین 

فرهنگیان خیلی سخته قبولیش بااین اوضاع نمیتونی تو از شهریور باید بکوب میخوندی کتاب تست میزدی سوالای سال قبل رو مطالعه میکردی 

شهرتون دانشگاه فرهنگیان داره؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
دوست دارم فقط فرهنگیان قبول بشم همین 

خب بنظرم انقد به خودت فشار نیار که هی خودتو سرزنش کنی

نهایتا هدفتو برای دو سال برنامه ریزی کن

فشار کار که کم بشه انگیزتم بیشتر میشه

وقتی برنامه سنگینه عقب که بیوفتی کلا ولش میکنی

فرهنگیان خیلی سخته قبولیش بااین اوضاع نمیتونی تو از شهریور باید بکوب میخوندی کتاب تست میزدی سوالای س ...

نمیدونم والا شرایطش رو نداشتم خودمم تنبلی کردم ...اره داره 

نمیدونم والا شرایطش رو نداشتم خودمم تنبلی کردم ...اره داره 

بنظر من که بااین شرایطتت نمیشه 

بهتره بری ازاد اموزش ابتدایی بخونی بعدا استخدامی اموزش پرورش میدی معلم میشی

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
خب بنظرم انقد به خودت فشار نیار که هی خودتو سرزنش کنی نهایتا هدفتو برای دو سال برنامه ریزی کن فشار ...

دوست دارم ولی امسال حتما شناسم رو امتحان کنم و تلاشم رو کنم اگر برا دوسال برنامه بریزم انگیزه مو از دست میدم 

دوست دارم ولی امسال حتما شناسم رو امتحان کنم و تلاشم رو کنم اگر برا دوسال برنامه بریزم انگیزه مو از ...

خب حتما شانستو امتحان کن امسال

ولی به خودت استرس نده با ارامش بخونی قطعا جواب میگیری

ولی کتاب تستو بخر یجوری با کتاب درسی نمیشه