بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه مزیتی؟ والا یکی از آشناها زایمان طبیعی داشت، تا چهل روز نمیتونست بشینه . کمر درد وحشتناک . تو ایرانم که قشنگ تیغ میزنن و بخیه میخوری .. اونم درد خودشو داره ..
من میخندیدم اصلا عین خیالمم نبود بخدااصلاترس نداشت باز دوس دارم فقط اون لحظه هاتکراربشه
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
قبلش میترسیدم ولی روز زایمانم اصلا تازه بستریم کردن هم اتاقیم انقد ناله میکردمامانم میگف نترس چیزی نیس من عین خیالمم نبود بعدشم زایمان کردم پانسمان یا هرکاری میکردن اون همش داد میزد من عین خیالمم نبود الکی ناله میکرد همش
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉