2777
2789
عنوان

خواستگار

80 بازدید | 4 پست
13 بازدید| 1 پست

رد کردن خواستکار سمج و پولدار ک تپ یکی از بهترین منطقه فقط ۱۵ واحد خونه داشت 

ولی من دلم قیافش ننشست و از لحاظ اعتقادی نمیخوردیم بهم اون مذهبی و من ازاد و به هیچ عنوان از قیافه و تیپش خوشم نیومد خیلی قدیمی بود هیجوره نمیتونستم خودمو قانع کنم ک حداقل باهاش اشنا شم 

از نظرتون رد کردنش اشتباه بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چرا اشتباه

هیچوقت با کسی که به دلتون نشسته و از لحاظ فرهنگی اعتقادی و غیره تفاوت دارین به هیچ وجه ازدواج نکنید 

همسان بودن اعتقادات خیلی مهم تر از پوله یه مثال میزنم

فرض کن یه طرف آزاد و بی قید و اینا و یه طرف مذهبی باشه هر چقدر هم پول داشته باشه باز آدم اذیت میشه 

خيلي اشتباه كردي . مگه قرار بود تمام ازادي هاتو بگيره ؟ حالا فوقش يه ذره روسري بره بالاتر چي ميشه ؟ يا يه ذره پوشيده تر باشي چي ميشه مگه ؟ اصلا تو نگاه كن خودت ببين خيلي از اينايي كه به خودشون ميرسن و زيبايي هاي خودشونو در معرض نمايش ميزارن هدفشون ازدواج با همچين آدمهاييه . وقتي هم ازدواج كردن يه ذره با حجاب تر ميشن و هر روز ميرن تفريح . يه روز اين رستوران . يه روز اون رستوران . يه شب اين كنسرت . يه شب اون كنسرت . يه بار اين كشور خارجي . يه باراون كشور خارجي . سفر . تفريح . گردش . بهترين ماشين زير پاهاشون . سر تا پا طلا و ... . به خاطر اينكه 4 تا تار مو بيرون باشه اين همه امتياز از دست رفت . فقط در صورتي بايد ردش ميكردي كه خسيس باشه .