2777
2789
عنوان

چندتا قرص همزمان خوردم حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 43 پست
😳 چرا همزمان خوردی؟ میخوای خودکشی کنی؟  بلند شو برو درمانگاه به دادت برسند  حداقل با فا ...

من اینطوری هیچوقت نمیخوردم دوستم بهم داد گفت همرو باهم بخور بگیر بخواب منم خوردم الان حالم خیلی بده😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه واسه کرونا همینارو نمیخورن ؟ وای من همرو باهم خوردم احساس میکنم داره جونم بالا میاد یه جوریم&nbs ...

نههههه میخورن ولی ن همشو فقط استامینوفن

دورازجونت خونه تنهایی؟؟ یکیو بیدار کن بهش بگو

شاید آبریزش بینی داره که خورده 

ابریزش بینی الرژی با سرماخوردگی خب فرق داره 

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️ 
ابریزش بینی الرژی با سرماخوردگی خب فرق داره 

می‌دونم برای آلرژیه ولی دکتر چند بار پسرم سرماخورده بود بهش شربت سیتریزین داد 

وقتی آبریزش بینی زیاد باشه باید سیتریزین هم خورد تا بند بیاد وگرنه سرماخوردگی خالی موثر نیست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

وای خیلی استرس دارم اتفاقی نیوفته 😭😭😭

نه عزیزم چیزی نیست همش چهار تا دارو با همه اینا چون خواب آور هستن سرت گیج شده استرس نداشته باش بخوابی خوب میشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

وای خیلی استرس دارم اتفاقی نیوفته 😭😭😭

نه عزیزم ان شاءالله نمیفته.فقط انگار نئشه کردی.یه چیز ترش بخور حتماا.آبلیمو یا هرچی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم