2789
میری دکتر بهت دارو میده مثل مراحل خانومایی که میخوان ای وی اف کنن  بعد که تخمکا اماده بودن میر ...

این کار واسه چیه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میری دکتر بهت دارو میده مثل مراحل خانومایی که میخوان ای وی اف کنن  بعد که تخمکا اماده بودن میر ...

من کم کاری تیروئید دارم باید بعداز درمان برم یا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

ممنون عزیزم

من کم کاری تیروئید دارم باید بعداز درمان برم یا مشکلی ایجاد نمیکنه؟  ممنون عزیزم

باید با همون دکتری که میخوای پیشش این مراحلو انجام بدی مشورت کنی 

احتمالا بگه برو اول تیروئیدتو درمان کن 

اگه سالهاست داری تیروئید رو که هیچی 

ولی مثلا دیدم یه خانومی تیروئید نداشته و خواسته یه  جراحی ای انجام بده و تازه متوجه شده تیروئید داره دکتر گفته اول برو درمان کن وگرنه اگه از قبل داشتی و کنترله مشکلی واسه اینکار پیش نمیاره 

ممنون  یعنی برای کسایی که ذخیره تخمک شون کمه

خواهش میکنم

بله یا ذخیرشون کمه 

یا مثلا سنشون داره میره بالا و واسه اینده که میخوان بچه دار بشن و تو سنای بالاتر بچه دار بشن تخمکشونو فریز میکنن 

یا بعضی ها دور از جون میخوان شیمی درمانی کنن باید تخمک فریز کنن چون شیمی درمانی ذخیره رو از بین میبره گاهی 

خواهش میکنم بله یا ذخیرشون کمه  یا مثلا سنشون داره میره بالا و واسه اینده که میخوان بچه دار ب ...

متوجه شدم مرسی 🌷

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.