2789
عنوان

برادرشوهز

348 بازدید | 5 پست

خانوما کدومتون شوهرتون با برادرش کار میکنه یه ساله عقدم شوهرم با برادرشوهرم کار میکنه حقوق نمیده یه جا میده سه ماه ماهی دوازده تومن اینا ولی هی استرس میگیرم که یه وقت حقوق نده من ندیدم بده

کارش چیه؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادر شوهرم وقتی سربازیشو  تموم کرد اومد پیش شوهرم و شوهرم ماهانه  بهش پول میداد .بعد یکسال یهو گفت میخوام شریک بشم با داداشم .

الان هرچی کار کنن نصف نصف برمیدارن.

پولی هم به خاطر شراکت داداشش  نگرفت.

شوهر من برادر کوچیکشو با خودش شریک کرده مثلا ولیییی تمام خرج کارو شوهرم میده سودشو نصف میکنه با برادر شوهرم همشم میگه اون بچس دستو پا چلفتی درصورتی که ۲۸سالشه زن گرفته پدر شوهرمم میلیاردره خسیسه همش به شوهرم میگه من ندارم تو دست داداشتو بگیر نمیدونم کی شوهرم سرش به سنگ بخوره با این حاتم بخشی الکی چون داره برادر شوهرمو بی عرضه و مفت خور بار میاره

از شراکت متنفرم شوهرم با پدرش شریک شد 

جنس از ما

مغازه از اون

روزی ۱۵ هزار تومن پول خرجی به شوهرم میداد 

فقط پونژده هزار تومن سه سال پیش

ما به زور زندگی میکردیم ولی اون جهیزیه دوتا دختر داد به پول مغازه

من که حلال نکردم

چون اون جنسا رو با پول من و پس انداز هام و قرض کردنداز خانواده من خریده بودن