2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه گن نمیبندم ده روز بستم شما چطور؟

والا من تا ۱۰ روز همش می‌بستم ولی از اون به بعد فقط شب تا صبح میبندم آخه دکترم گف سه هفته اول با بانداژ ببند از هفته سوم ایندفه گن غبغب ببند..ولی من نمیتونم اونو تحمل کنم فقط با بانداژ میبندم شب تا صبح یه ۶ ساعت.. ولی اگ کسی بتونه مدام ببنده خب بهتره هم ورم میره سریع تر هم پوست می‌چسبه 

والا من تا ۱۰ روز همش می‌بستم ولی از اون به بعد فقط شب تا صبح میبندم آخه دکترم گف سه هفته اول با بان ...

سلام عزیزم ورم ت خوابید من ورم دارم هنوزم والا تغییر زیادی نکزدم شما چی 

سلام عزیزم ورم ت خوابید من ورم دارم هنوزم والا تغییر زیادی نکزدم شما چی 

سلام عزیزم...والا من ورمم اره تقریبا تغییر هم کرده ولی زیر چونم هنوز یکم داره نمیدونم چرا اون نمیره🤦‍♀️ هنوزم بی حسه

شبنم خانم شما در چه حالید ورمتون خوب شد؟ دکترم گفته تا ۳ماه باید صبر کنی ولی خیلیا رو دیدم سرِ ۱ماه ...

منم نزدیک دو ماهه اون نتیجه دلخواه رو نگرفتم نمیدونم ورمه یا همینطوزیه😥دیگه

منم خیلی نگرانم به دکترم خیلی اعتماد دارم ولی نمیدونم چرا انقد استرس دارم هنوز ورمش نخوابیده وصاف ...

ای بابا 

منم احساس میکنم یکم کوچیک شده ولی کامل از بین نرفته

منم خیلی نگرانم به دکترم خیلی اعتماد دارم ولی نمیدونم چرا انقد استرس دارم هنوز ورمش نخوابیده وصاف ...

لطفا یه مدت دیگه اگر راضی یا ناراضی بودید بیاد بگید .چون هزینه و مراقبت و وقتی که گذاشته میشه آدم انتظار داره نتیجه دلخواهش رو بگیره .وگرنه منم انجام نمیدم