2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید 😔

116 بازدید | 16 پست

حالم اصلا خوب نیس پشت کنکوری هستم اصلا حوصله درس ندارم هیچ امیدی ندارم . از طرفی برای افسردگی و بیش فعالیم دارو بخورم خانوادم نمیزارن . مشکلات خانوادگی زیادی دارم همشم ب من فشار میارن . دلم واسه کسی که عاشقشم تنگه 😔انقدر مشکل هست ک نمیدونم غصه کدوموبخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال دوممه تجربی . کاش امسال میرفتم 

کجا میرفتی؟

بنظرم ی حرفه یاد بگیری بهتر نیست؟

چون اینجور هم خودت داغون میشه هم وقتت از بین میره..

[[خُودِت بآش،اَگِه هَم نیستی نَگُو کآش]]

سلام عزیزم 

منم پشت کنکوری هستم

هر سال دی وی دی و کتاب میخریدم 

یا حوصلم نمی‌کشید نمیخوندم یا مطالب رو تموم نمیکردم

ولی امسال ی دو ماهی میشه کلاس های آنلاین موسسه آنلاین آکادمی ثبت نام کردم و عالیه

توصیه میکنم شما هم ثبت کنی🌸🌸

کجا میرفتی؟ بنظرم ی حرفه یاد بگیری بهتر نیست؟ چون اینجور هم خودت داغون میشه هم وقتت از بین میره..

دانشگاه ازاد . امسال ۱۵ هزار شدم . نمیشه خانوادم تحصل کردن به تحصلات خیلی اهمیت میدن

همه میگذره عزیزم فقط باید قوی باشی توی مطالب انرژی مثبت رو بخون درس بخون تلاش کن  قبول نشدی دیگه نشدی قرار نیست ک خدای ناکرده خودتو داغون و افسرده کنی برو دنبال یک هنر و کنارش کنکورم بخون کلاسای اموزشی و تفریحی زیاد برو سعی کن حال  دلت رو خوب کنی مشکلات ب روشهای مختلف همیشه توی زندکیهای هممون هست عزیزم اصلا قرار نیست ک بخای خودتو ببازی چن سالته ؟

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دانشگاه ازاد . امسال ۱۵ هزار شدم . نمیشه خانوادم تحصل کردن به تحصلات خیلی اهمیت میدن

حیف ولی از ی بابت خوب شد

میتونی امسال یکم تلاش کنی چون کمتر کسی رو میبینم که واسه کنکور بخونه..

[[خُودِت بآش،اَگِه هَم نیستی نَگُو کآش]]
همه میگذره عزیزم فقط باید قوی باشی توی مطالب انرژی مثبت رو بخون درس بخون تلاش کن  قبول نشدی دیگ ...

کاش میشد . بخدا گوشیمم ازم گرفتن الان با استرس پیداش کردم روشنش کردم . ۱۹ سالمه 😔😔حالم داغونه . دارو میخورم داروهام داره تموم میشه دفعه قبلی با بدبختی ی نفز برام خرید الان میترسم تموم بشه چطور دوباره بخرم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792