2777
2789
عنوان

ازدواج

116 بازدید | 16 پست

سلام خانما به نظرتون میشه با کسی ازدواج کرد که عاشقش نیستم.ولی پسر خوبیه خانواده خوب. کاری. اخلاق خوب و خیییلی دوسم داره عاشقمه. ولی من نه.من دوسش دارم پسر خوبیه قصدش دوستی نیست که بخواد گولم بزنه سریع رفت ب خانوادش گفت و و دورادور خانواده ها همو میشناسن. ولی از اینکه خیییلی قربون صدقم میره حالم بهم میخوره بدم میاد. به نظرتون ازدواج باهاش درسته. از طرفی هم اگه ردش کنم سنم میره بالا دیگه تا کی منتظر بمونم ک یکی بیاد من عاشقش باشمو و علاقه و دوست داشتن

نمیدونم خودت باید تصمیم بگیری یا در نهایت با یه مشاور مشورت کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب بهش میگم از قربون صدقه زیادی خوشم نمیاد. همش دوست دارم دوست دارم میمیرم برات البته خیلی آروم و با خنده گفتم. شروع کرده به طومار نوشتن که دیگه بد میشمو فلان😁

امشب بهش میگم از قربون صدقه زیادی خوشم نمیاد. همش دوست دارم دوست دارم میمیرم برات البته خیلی آروم و ...

بگو تعادل خوبه 

اینجور افراد از طرف مقابلشونم همی انتظار دارن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
یه مدت باهاش باش و چیزایی که ادیتت میکنه بهش بگو اگه روی شدی که مبارکه اگه نه تهش بهم میزنی 

از این میترسم بهم بزنم بعدش واقعا سنم میره بالا کیو پیدا کنم بیاد منو بگیره😁یکیو میخوام ک خییییلی دوسش داشته باشم و هم قصد ازدواج داشته باشه

از این میترسم بهم بزنم بعدش واقعا سنم میره بالا کیو پیدا کنم بیاد منو بگیره😁یکیو میخوام ک خییییلی د ...

خب واسه همی میگم یه مدت باهاش باش شاید بهش علاقه مند شدی زوم نکن رو چیزایی که حرصتو درمیاره همین ابراز محبت آرزوی خیلی از متاهلاس وقتی پسر خوب خانواده داریه تو دوران آشنایی به احتمال زیاد علاقه بهش پیدا میکنی چون شناختن بیشتر میشه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!