2777
2789
آره خیلیییی  خواهر شوهر من درگیر این کاراس خیلی جاها من باهاش میرفتم طفلک پوستش کنده شد هیچی ب ...

به نظرم جای مهریه ادم ۲۰۰متر زمینی چیزی به نامش کنه غیر قابل برگشت مثلا به عنوان مهریه خیلی بهتره هم نقده هم وقتی ولت کنه دیگه حداقل یه چیزی داری هم زمین قیمتش ثابت نمیمونه میره بالا

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دختره

چن سالشه؟جوونیشو برداره و فرار کنه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
هیپیکی نمیدونم چرا دیگ مسولین پذیر نیستن

مملکت پشت اقایون هست 

ببین اصلا مهم نیست .اصلا اصلا.قشنگ میگی همسرم بخاطر زحماتم و چیزایی ک فروختم و نقدینگی که دادم بهش ب ...

خداکنه عزیزم مدارکای قبلی هم دست منع...میگم طلا و سکه داشتم دادم بهش میگم پول نقد میدادم بدون مدرک چون زن وشوهر بودیم

اره همش همه جا طلاقه

مردا از قانون که سردربیارن دیگه تموم ترسشون میریزه

چجوریه نداره 

اولن کلیه داره

دوما اعضای بدن خیلی خوب و آک 

بگو بهش بگه برو بفروش مهرمو بده تو که منو نمیخوای منکه مهرمو میخوام بهش بگو سفت بچسبه که مملکت لعنتی  پسر پرست و مرد سالار حق زنارو بدجوری پایمال میکنن

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
کلی خرچ داره این بدبختا ندارن بخورن هوفف

پس طلاق بگیره چون داداگاه روزی ۶۰۰ خرج داره اخرشم بزور پول خودت دستت میاد چ برسه چیز دیگ اینقدر میدوانت ک بیزار بشی و توافقی جدا بشی

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی