2777
2789
عنوان

حسود نیستما

1031 بازدید | 29 پست

نه حسودم نه چشمم دنبال زندگی کسیه ولی یه چیزی امشب خیلی بهم فشار اورد یه کارگر ساده که کلی تو مملکت ما باید جون بکنه و یا یه جوون تحصیل کرده که کارمند سادست حداقل حقوق و داره مایحتاج زندگیشو نمیتونه تامین کنه با کلی زحمت و کار و جون کندن چون قیمت و هزینه هر روز در حال افرایشه اونم نجومی‌. بعد یه سری ادم که هیچ هنری ندارن تاکید میکنم هیچ هنری دارن اسم خودشونو گذاشتن بلاگر با عکس و آرایش و جشن و .... فالوور جمع کردن یه مشت ادم های ساده همشون یا در دماغ عمل کردن و طلا خریدن و ترکیه رفتن هستن یا جشن و مهمونی و به مناسبت های مختلف عکاسی از خونه های چهل متری در عرض دوسال به خونه های دویست متری تو بهترین نقطه شهر رسیدن چون هزینه یه تبلیغ استوری دو سه میلیونه. بیچاره ملت ساده

موافقم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و انقدر احمقن که صرفا جهت مشترک شدن روز تولد بچه با خودشون میرن زودتر سزارین میکنن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

و بشدت هم دارن رو خانواده های ایرانی تاثیر میزارن و اختلاف میندازن چون خیلی خانوما مقایسه میکنن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

خب خود ما هستیم که به اینها پر و بال میدیم..از دیشب کل فکر و ذکر کاربرای سایت لین بود بچه دنیا جهانبخت چی شد!تا وقتی این چیزا رو میبینیم با همچین صحنه هایی هم رو به رو میشیم دیگه

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

احسنت 

مشکل از صنف زحمت کش آنلاین شاپ ها همدل نیستن همه بگن این مبلغ زیاد نظارت بشه تعرفه تعیین کننن برا بلاگرا چیه یکی میگیره ده میلیون یکی چهل میلیون چخبره دوتا استوری بازدهی کمم پول زیاد همشون شدن یشبه میلیاردر کرونا اومد بلاگرا افتادن تو ظرف عسل

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!