2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 76 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید دید مثل قبله یانه.مثلا من شوهر عمم و پسر عمم که ۱۴ سالشه هروقت میرن بیرون مسواک میزنن عادیم هست چون عادت دارن.

ولی این اومده شیکمشو سیر کرده مسواکشو زده شیوشو کرده بعد رفته بیرون با تیپ متفاوت و اینه شکسته برگشته خوب مشکوکه.

بعدم اون ادکلن بوی غریبه هست یا قبل رفتن تو خونه زده؟؟یعنی بی ادکلن رفته بعد موقع برگشت با بوی ادکلن وصورت اکلیلی برگشته؟؟🤨🤨هیچی دیگه اول کاری ماشینم داده دست خانم که اونم زده ترکوتده اینه بعل رو

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
باید دید مثل قبله یانه.مثلا من شوهر عمم و پسر عمم که ۱۴ سالشه هروقت میرن بیرون مسواک میزنن عادیم هست ...

نترسون بدبخت رو شاید واقعا کاری نکرده با دوستاش رفته بیرون تصادف هم اتفاقه

سایه شاین دیگه خیلی خز شده الان... لباس اکلیلی هم فکر کنم برای پارتی و اینا باشه! اکلیل به مو هم یه ...

من اونموقع بچه بودم بودم کلا همه رو فرق سرشون اکلیل میریختن من رنگ اکلیلمو با لباسم ست میکرد،🤭☺️🤞

آی ام بازمانده،😁😂🤣

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
من اونموقع بچه بودم بودم کلا همه رو فرق سرشون اکلیل میریختن من رنگ اکلیلمو با لباسم ست میکرد،🤭☺️🤞 ...

منم اون دوران و یادمه 🤣🤣🤣زن عموم بنده خدا لباسش قرمز بود برای یه عروسی فرق سرش و اکلیل قرمز زده بود تا صب تو حموم میسابیده بلکه م پاک بشه🤣

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
منم اون دوران و یادمه 🤣🤣🤣زن عموم بنده خدا لباسش قرمز بود برای یه عروسی فرق سرش و اکلیل قرمز زده ب ...

😂😂😂😂 نه من تباه بودم کلی ام کلاس میومدم و که اکلیلم سته و انقد خلاقم،🤭😁🤣

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
😂😂😂😂 نه من تباه بودم کلی ام کلاس میومدم و که اکلیلم سته و انقد خلاقم،🤭😁🤣

خلاااااااق، مامانم می گفت زن عمو شبیه عروسک شده 😂🤣🤣🤣وای از بس خندیدم مردم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خلاااااااق، مامانم می گفت زن عمو شبیه عروسک شده 😂🤣🤣🤣وای از بس خندیدم مردم

😅😅😅😅😅😅خخخخخخخخ