2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

383 بازدید | 27 پست
سلام دوستان من یه خوابی دیدم میخواستم بدونم کسی هست که بتونه برام تعبیر کنه یا شماره کسی رو داره که بتونه درست تعبیر کنه ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده
🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگین جان شما بلدی؟میتونی کمکم کنی
🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
خواب دیدم همه جا تاریکه و من اولش گم شدم ولی بعد یه آقایی که تاکسی داشت کمکم کرد راهمو پیدا کردم وقتی پیاده شدم بارون میومد یه چیزی رو سرم گرفتم تا خیس نشم گفتم موقع بارون لحظه استجابت دعاس پس دعا میکنم کفشامو درآوردم و پابرهنه تو بارون میرفتم و دعای یا من اسمه دوا رو میخوندم واسه یه بنده خدایی که خیلی گرفتاره و یه مشکل بزرگی داره که من همیشه دارم دعاش میکنم
نوش آسا خیلی خوبه ایشاله مشکل طرف حل میشه
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370
ممنون میشم دوستان بهم تعبیرشو بگید
از دور یه مسجد با نور سبز دیدم کفشامو پوشیدم رفتم جلو که برم تو اما نیمه ساخت بود و داشتن توش کار میکردن بارون قطع شد اما دلم آروم شد مسجد درست کنار خونمون بود رفتم تو خونه دیدم هییته شروع کردم به پذیرایی با شیر کاکایو
چرا دعای مم اسمه دوا رو میخوندم آخه اون که مریض نیست
نگین جان ادامه شو هم خوندی؟
نوش آسا من یه بار خواب دیدم که امام رضا از کنارم میگذره گفتم هر دعایی دارم مستجاب میشه همه دعاهایی که اونجا کردم مستجاب شد توهم که گفتی مستجاب میشه و دعا کردی مطمئن باش مستجاب میشه
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370