2777
2789
عنوان

استخدامی۱۴۰۰

183 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی دورتون هست تو این سالهای اخیر استخدامی اموزش پرورش قبول شده باشه؟ لطفا بگه منابع ازمون نظام جدید بوده یا قدیم؟ منابع بیشتر چه کتابایی بوده مدرسان شریف یا گاج یا...؟؟اطلاعات عمومی و فناوری و هوش چه کتابایی خونده؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما چه رشته ای شرکت میکنید ؟؟

من روانشناسی عمومی خوندم منتظرم دفترچه بیاد ببینم واسه کدوم رشته ظرفیت بیشتره شرکت کنم  دبیر و مشاور و اموزگار ابتدایی میتونم شرکت کنم

من روانشناسی عمومی خوندم منتظرم دفترچه بیاد ببینم واسه کدوم رشته ظرفیت بیشتره شرکت کنم  دبیر و ...

من پارسال آموزگار ابتدایی شرکت کرده بودم مصاحبه رد شدم ،شما اطلاع دارین دفترچه کی میاد ؟؟اصلا آزمون هست ؟؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
اره صدرصد سال چهارصد ویک استخدامی داره 

آخه هی میشنوم بعضیا میگن نیس اعصابم خورد میشه نمیتونم بخونم 

یه خبری شنیدم صب کن عکسشو برات بذارم 

آخه هی میشنوم بعضیا میگن نیس اعصابم خورد میشه نمیتونم بخونم  یه خبری شنیدم صب کن عکسشو برات بذ ...

من خودم از عموم که توی اموزش پرورش و استادم  شنیدم ک تواین چند ساله اموزش پرورش نیرو میگیره عمومم بهم گف بعد عید استخدامی هست بخون از العان واسه همین مطمعنم ک استخدامی هست 

من خودم از عموم که توی اموزش پرورش و استادم  شنیدم ک تواین چند ساله اموزش پرورش نیرو میگیره عمو ...

مرسی ممنون میشه اگ باز خبری از استخدامی داشتی بهم بگی ممنونت میشم اسم کاربریم یادت میمونه 

مرسی ممنون میشه اگ باز خبری از استخدامی داشتی بهم بگی ممنونت میشم اسم کاربریم یادت میمونه 

اره من اینجا رو زیاد بلدنیسم درخاست دوستی بده تو مخاطبام بمونی یا آیدی یاشماره چون این اکانتمو نگه میدارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز