سلام.ببخشید بچها من هفته ۲۵ بارداری هستم و از اول بارداریم تمام علامتهام و ویارم نشونه جنسیت پسر بوده و همه تستهای خونگی انجام دادم و همش پسر دراومده تا الان و حسم هم کامل میگه پسره حتی شوهرم و خواهرم اینا هم میگفتن پسره ولی سنو بهم گفت دختره بار اول گفت حدس میزنم دختره و سه هفته بعد باز رفتم جهت اطمینان گفت دختره ممکنه سنو اشتباه کنه از کجا مطمعن بشم کمکم کنین 😩
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چه جالب من این علامت هام الان زمین تا اسمون فرق داشت با بارداری اولم و به همین خاطر تغریبا مطمین بودم جنسیت هم فرق میکنع مثلا سر اولی بچه سمت چپ بود و فقط شیرینی میخوردم سر این بچه راست هستو کلا تزشی میخورم سر اون عفونت قبل بارداری نداشتم سر این داشتم