بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان چم شده😣😣😣😣😣کمکم کنید خانما🥺پلیز هلپ می🤧 136 بازدید | 13 پست یه ماهه پریود نشدم🥴 جوشام زیاد شدن🤧هر روز یه جاییم درد داره😐الانم موقع نفس کشیدن درد دارمخیلی خیلی معذرت میخوام گلاب به روتونپریود نیستم اما به اندازه پریود ترشح دارم🥴«لطفا اخرش برام گزارش بزنید پاک بشه این تاپیک»چه کنم چم شده 😣💔 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/22 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 حامله ای خب 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خواهرم من مجردماصن هنو۱۸ساله هم نشدم😐😂😂😂😂😂😂😂خدا خیرت بده شاد شدم😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 بارداری ؟🙄 نع نکنه مال واکسنه مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مشاور_اعظم عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 1175 نع نکنه مال واکسنه شاید قاطی کرده بدنت 🤔 کی واکسن زدی ؟🤔 به احتمال زیاد بارداری ولی 🙄😁
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 شاید قاطی کرده بدنت 🤔 کی واکسن زدی ؟🤔 به احتمال زیاد بارداری ولی 🙄😁 خدا بگم چیکارت کنه😂من مجردمممعامو ۱۵ستلمه فقط۲۲ماه قبلو البته امروزم دوز دوم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مشاور_اعظم عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 1175 خدا بگم چیکارت کنه😂من مجردممم عامو ۱۵ستلمه فقط ۲۲ماه قبل و البته امروزم دوز دوم خب ازدواج کن 🙄 اوخیی🤣🤣 یا ابلفض ۲۲ ماه فکر نکنم پس 😐 انصافا اینو جدی گفتم فکر نکنم بخاطر واکسن باشع
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 خب ازدواج کن 🙄 اوخیی🤣🤣 یا ابلفض ۲۲ ماه فکر نکنم پس 😐 انصافا اینو جدی ... منظوزم بیست و دومِ ماه قبله😂💔۲۲ماه قبل که اصن کرونا نبود😂💔 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مشاور_اعظم عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 1175 منظوزم بیست و دومِ ماه قبله😂💔 ۲۲ماه قبل که اصن کرونا نبود😂💔 عا چمیدونم باوا اوسکلمون کردی تنها یه چیز به ذهنم میرسه بهتره سریعا به دکتر مراجعه کنی🙄😎
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عا چمیدونم باوا اوسکلمون کردی تنها یه چیز به ذهنم میرسه بهتره سریعا به دکتر م ... وقت چی خواهرم؟ ندارم🤧شاید با دکترم تماس گرفتم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مشاور_اعظم عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 1175 وقت چی خواهرم؟ ندارم🤧شاید با دکترم تماس گرفتم مگه شغلت چیع ؟😐
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خواهرم من مجردم اصن هنو۱۸ساله هم نشدم😐😂😂😂😂😂😂😂خدا خیرت بده شاد شدم😂 مسخره کردن نداره اعع کجا بدونم مجردی😐 فرار از رنج، خود نوعی رنج است
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 مسخره کردن نداره اعع کجا بدونم مجردی😐 مسخره نکردم🙄 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات