2777
2789
عنوان

قلبم سیاه شده

117 بازدید | 3 پست

بچه ها من ی پسر رو خییییییلی دوست دارم چندین ساله بخاطر رسیدن بهش تموم خواستگارامو رد کردم هیشکی بجز اون به دلم نمیشینه اما ی چند وقته فقط بخاطر اینکه باهاش صحبت کنم و ی بهانه برای حرف زدن داشته باشم دارم ی کارایی میکنم که حالم از خودم دیگه بهم میخوره بگین چیکار کنم دیگه خسته شدم بریدم از همه چی اصلا انگار ی آدم دیگه شدم همش دروغ میگم   

چقدر اعتماد به نغس پایینی داری ،چرا وجودت زندگیت ،خوشحالیت باید وابسته ب چیزی یا کسی باشه اینو مطمین باش اگر تو رو ب هر دلیلی رها کردو رفت قراره خدا ی نفر بهتر سر راهت بزاره اصلا اویزون کسی نشو جوری زندگی کن ک دیگران منتتو بکشن شخصیتتو خرد نکن  

چقدر اعتماد به نغس پایینی داری ،چرا وجودت زندگیت ،خوشحالیت باید وابسته ب چیزی یا کسی باشه اینو مطمین ...

اگه بدونی تو این چند ماه چه کارا کردم اصلا حالم از خودم بهم میخوره آخه چرا مسیر رسیدن به ی نفر بازد اینقدر سخت باشه آخه مگه چی کم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بدونی تو این چند ماه چه کارا کردم اصلا حالم از خودم بهم میخوره آخه چرا مسیر رسیدن به ی نفر بازد ...

پس تو ک میدونی ارزششو نداره خودتو هیچ وقت خار نکن بدون اگر قسمتت باشه خدا جور میکنه هیچ وقت هیچ چیزو ب زور از خدا نخاه چون یهو میبینی اخرش خدای نکرده ب خیر نمیشه فقط توکلت ب خدا باشه از خدا بخاه جفت روحیتو بهت برسونه ک زندگیت باهاش سراسر ارامش و خوشبختی،و خنده و شادی باشه