2777
2789
عنوان

چرا پیام نداد پس☹️

156 بازدید | 7 پست

یه پسری که بهم توجه میکرد خیلی و من ازش خوشم میاد و حس کردم بهم علاقه داره خودش بهم گفته بود که روز یکشنبه اینا میخواد با یکی از دوستاش آشنام کنه و بریم کافه (این دوستش اطلاعاتی داره که به حوزه کاری من میتونه کمک کنه و پیشنهاد خودشم بود اخه). منم گفتم باشه خوشحال میشم. گفت پس خبر میدم.

ولی الان پس چرا خبری نیس ازش☹️☹️☹️ حس میکنم من خیلی باهاش رسمی برخورد کردم و اینا. فکر کرده اصلا ازش خوشم نمیاد😒 من چرا اینجوریم اخه؟ چندبار بهم گفت که اینستا فالوش کنم و اسمشو فارسی سرچ کنم میاره. منم از قبل پیجشو دیده بودم و اصلا میشناختمش. پیجشم رفتم باز نگاه کردم دزدکی ولی فالو نکردم (پیج خودمم پرایوته).

چرا من اینجوریم؟ چرا چرا چرا؟ چرا با ادما نمیتونم ارتباط برقرار کنم☹️

بازگشت شکوهمندانه خودم رو بهتون تبریک میگم.
خب تو یادش بنداز بگو قرار بود کارمو راه بندازی

قرار نبود اصلا کارمو‌راه بندازه. حس میکنم خودش بهونه کرد که باید با این دوستم اشنا بشی که منو ببره بیرون. بعدشم من کلا اینجوریم. هیچ کاری نمیکنم.😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرم اینکه زندگیتو کن شما این رفتارته با احترام و شخصیت برخورد کردی . نیاز نیست چون یه نفر از رفتارت خوشش نیاد خودترو عوض کنی . به ادامه زندگیت برس پیشرفت کن

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

گلم درسته گفتن دختر باید سنگین باشه ولی دیگه قرار نیست دور از دسترس باشه که 

برو فالوش کن هر از گاهی ( خیلیم تابلو نباشه ) زیر پستاش کامنت بزار شاید دوباره برگرده 

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
من نظرم اینکه زندگیتو کن شما این رفتارته با احترام و شخصیت برخورد کردی . نیاز نیست چون یه نفر از رفت ...

اخه این ادم بارها به بهونه های مختلف پیام اینا داده و کلا خیلی با من خوبه. نمیدونم چرا پیام نداده☹️ من بخدا خودمو نمیگیرم. فقط کلا اجتماعی نیستم.

گلم درسته گفتن دختر باید سنگین باشه ولی دیگه قرار نیست دور از دسترس باشه که  برو فالوش کن هر ا ...

اخه دیگه روم نمیشه. یه هفته پیش بود که گفت فالوم کن من نکردم😂 میگه الان بعد یه هفته یادش افتاده😬

اخه این ادم بارها به بهونه های مختلف پیام اینا داده و کلا خیلی با من خوبه. نمیدونم چرا پیام نداده☹️ ...

میدونم گلم . بهتره اینستا فالوش کنی البته اگه دوست داری . اینطور هم بهش احترام گذاشتی البته اگه اینکارو به خاطر اینکه فکر کنه خودتو نمی‌گیری بخوای انجام بدی بهتره انجام ندی

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️