2777
2789
عنوان

چادریای گل بیان

122 بازدید | 14 پست

بالاخره چادری شدم من 😁😁

ولی کاپشن چرم هم ک میپوشم زیرش باد نمیکنه ها ولی من هی حس میکنم باد میکنه زشت شدم یا کلا فک میکنم زشت شدم 😁 شما هم اولش این حسو داشتید؟

من الانم این حس و دارم هودی میپوشم  

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارک باشه قشنگم 

من پالتو چرم نمی پوشم. ولی آره آدم احساس می کنه گنده میشه😁

به خاطر این من مانتو پاییزه می پوشم با یه گپ زیرش تا هم گرم شم و هم باد نکنم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
هودی ک بد میشه اگ کلاه داشته باشه

ن زیاد از  کاپشن بهتره

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
مبارک باشه قشنگم  من پالتو چرم نمی پوشم. ولی آره آدم احساس می کنه گنده میشه😁 به خاطر این من ...

چرم اصنننن باد نداره ها من حسم اینه🤣 اگ هسی ی عکس با پالتو بزارم ببینی باد کرده یا ن پالتوی فوترم البته چرمم ک اصن بادش کمتره

تبريك ميگم بهت . خيلي كار خوبي كردي . آفرين . اين قدر همين چادر برات منافع داره . اين قدر برات بركت ...

مرسی عزیز دلم شما هم چادری هستید؟ هی حس میکنم زشت شدم یا کاپشنم باد کرده شیطون گولم میزنه میگ از اسن عبا گشادا بپوش چادرو بیخیال ...

چرم اصنننن باد نداره ها من حسم اینه🤣 اگ هسی ی عکس با پالتو بزارم ببینی باد کرده یا ن پالتوی فوترم ا ...

بزار گل

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود