2777
2789
عنوان

لباس زیر

3825 بازدید | 11 پست

تولیدی پوشاک زنانه دارم تازگی ها هم تولید لباس زیر را شروع کردم کسی هست بتونه کمک بکنه تو فروش بهم

ارسال بسته بندی و هرچیزی که باشه با خودم فقط فروشش با شما قیمت عمده هم میدم که شماهم درصد بزارین روش برای خودتون 

مشتری و فروش از شما 

ارسال رایگان و بسته بندی با ما 

اگر کسی هست پیام بزاره برام 

تعدادی از محصولات راهم در باسلام میتونین ببنین

khatoon4mb

known

منم قرار تولیدی لباس راه بندازم چند ماه آینده 

میشه از تجربیاتت بهم بگی؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیج ندارین؟

چرا khatoon4mb سرچ کنین در اینستاگرام بالا میاد براتون اگر قصد همکاری داشتین بعد اینجا برام پیام بزارین 

لباس زیر را هم در باسلام نگاهشون کنین

basalam.com/khatoon4mb

منم قرار تولیدی لباس راه بندازم چند ماه آینده  میشه از تجربیاتت بهم بگی؟

بله ببنید کلا کار پوشاک یجوریه که بسیار بازار بی ثباتی داره چه از نظر تولید چه از نظر مخارج 

الان یدونه چرخ لباس بخوای بخری کمک کم  پنجاه ملیون خرج داره البته این یکی از مخارج ها 

بعد از لحاظ تولیدات هم باید بروز باشی هر ماه باید هم تولید را تا خد امکان بیشتر کرد هم تنوع محصول تا بازار دستت بیاد بعد روی روالش که بیفتی راحته

الان هم یکی از مشکلات عمده تولید لباس با کیفیت  قیمت نخ و پارچه بسیار سر به فلک کشیده در یک هفته سی درضد رفت روی پارچه پنبه سوپری که ما استفاده میکینم اونم پارچه کویر یزد 

خلاصه بخوام بگم خدممتون تولید لباس در حال حاضر بسیار شرایط سختی داره و تحمل زیادی میخواد

البته اگر روی روال بیفتین بسیار سود ده میتونه براتون باشه 

بله ببنید کلا کار پوشاک یجوریه که بسیار بازار بی ثباتی داره چه از نظر تولید چه از نظر مخارج  ا ...

ممنون از توضیحاتتون

چه تعداد کارگر دارید و در ماه چقدر تولید میکنید، سودتون چقدره و چقد حقوق میدید، پارچه از کجا میخرید؟ کارگاه‌تون چقدر زیر بنا داره چند متره، چند تا چرخ خیاطی و سردوز و... دارید توی کارگاهتون؟ 

ببخشید ک انقدر سوال میپرسم آخه چند ماه دیگه کارگاهم آماده میشه و قراره مشغول بشم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ممنون از توضیحاتتون چه تعداد کارگر دارید و در ماه چقدر تولید میکنید، سودتون چقدره و چقد حقوق میدید، ...

زنده باشین

من از وقتی دستگاه برشم از چین اومد برش را بصورت تمام اتوماتیک کردم و دو کارگر جهت کار بر روی دسنتگاه برش دارم

ده چرخ دارم که پنج چرخ برای لباس زیر و پنج چرخ هم برای لباسه  سه تاهم سر دورز دارم جمعا کارگرام مستقیم وغیر مستقیم حدود بیست نفر تقریبا

سود خوبه خداراشکر ولی خوب این افزایش قیمت های اخر یخورده در فروش تاثیر داشته 

من کارگاه لباس زیرم 200 م و کارگاه لباسم350 م البته در حال حاضر کم هستش متراز برامون

خواهش میکنم اختیار دارین درخدمتتون هستم 

ارزوی موفقیت دارم براتون ولی بازم تحقیقات میدانی داشته باشید 

ما پارچه لباس زیر را از کارخونه کویر یزد پنبه سوپر میخریم و تبریز و یزد پارچه لباس  البته چندتا کاروخونه دیگه هم هستن ولی خوب پارچشون مثل یزد نیست 

زنده باشین من از وقتی دستگاه برشم از چین اومد برش را بصورت تمام اتوماتیک کردم و دو کارگر جهت کار بر ...

مرسی خیلی کمکم کردید از حرفاتون اسکرین شات گرفتم 

اجرتون با خدا باشه خیلی خیلی ممنونم😍❤️🌹

شما برای کارگاهتون مجوز گرفتید؟ یا نیاز ب مجوز نداره؟ 

مرسی خیلی کمکم کردید از حرفاتون اسکرین شات گرفتم  اجرتون با خدا باشه خیلی خیلی ممنونم😍❤️🌹 ش ...

خواهش میکنم زنده باشین انشالله موفق بشین

بله از صنعت معدن سال ۹۰ 

گرفتنش خیلی بهتر از نگرفتن هرچیزی قانونی باشه قطعا دردسرش کمتره 

خواهش میکنم زنده باشین انشالله موفق بشین بله از صنعت معدن سال ۹۰  گرفتنش خیلی بهتر از نگرفتن ...

خیلی ممنونم واقعا برای شروع احتیاج به راهنمایی داشتم کمک بزرگی کردید❤️❤️❤️

سلام عزیزم . گلم میشه بگی چرخ برای لباس زیر چه چرخی هست؟؟؟ 

شما پارچه از. یزد میخرید؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت