2777
2789
عنوان

ازدواج

214 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خسته نباشید من و همسرم و امروز رفتیم برای آزمایش ازدواج جفتمون کم خونیم و رفتیم مرکز آزمایش دادیم دکتر خیلی مارو ترسوند گفت شاید عقدتون عقب بیوفته یا تالاسمی باشه خدایی نکرده شما اطلاعی دارین برای خودتون یا اطرافیانتون همچین اتفاقی افتاده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما هم جفتشون کم خونی دارن و بچه دار نمیشن الان و براشون نمیمونه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اگه جفتتون تالاسمی باشین اجازه ازدواج بهتون نمیدن چون بچتون ماژور میشه و قبل هجده متاسفانه فوت میکنه ...

تالاسمی باشیم خدایی نکرده باید یه نشونه ای یا علائمی داشته باشیم دیگه

عقدتون کردن؟یا اوکی شد بعد رفتین محضر؟ 

نه بعد یه ماهش آز دادیم بعد جواب رفت محضرو رفتیم عقدو الانم زنو شوشوییم

الان اکثرا کم خونی دارن با دارو ... برطرف میشه... نگران نباش

......🐰 نوعروس
نه بعد یه ماهش آز دادیم بعد جواب رفت محضرو رفتیم عقدو الانم زنو شوشوییم الان اکثرا کم خونی دارن با ...

یعنی باید یه ماه صبر کنیم؟ با هزارتا مصیبت بهم رسیدیم☹️

تالاسمی باشیم خدایی نکرده باید یه نشونه ای یا علائمی داشته باشیم دیگه

گلم فقط با آزمایش خاصی متوجه میشن نوع کمخونیتون چیه. اگه فقط یکیتون مینور باشین و اون یکی کمخونیش ساده باشه قرص میخورین حل میشه.. فقط یسوال دکتر جواب ازمایشو دید یا همینجوری چرت و پرت برا خودش گفت؟؟؟

گلم فقط با آزمایش خاصی متوجه میشن نوع کمخونیتون چیه. اگه فقط یکیتون مینور باشین و اون یکی کمخونیش سا ...

اول همسرم آزمایش داد گفتن کم خونه بعدش من آزمایش دادم گفتن درصد کم خونی من کمتره فکرنمیکنم دکتر دید فقط خودمون بهش گفتیم جفتمون کم خونیم آدرس آزمایشگاه مرکزی رو داد رفتیم اونجا 

اول همسرم آزمایش داد گفتن کم خونه بعدش من آزمایش دادم گفتن درصد کم خونی من کمتره فکرنمیکنم دکتر دید ...

نه بابا فک کنم کمخونی ساده اس با قرص حل میشه... ولی عزیزم الان تاپیک قبلیلتو خوندم قبل عقد برو مشاور خوب فکراتو بکن

فقط خيالم راحت باشه حل میشه. اگه خودمون رضایت بدیم چی بازم عقد نمیکنن؟ 

دختر صبور باش و بخدا توکل کن...

اگه کم خونی باشه حل میشه...

سوال دومتو نمیدونم دقیقا چطور میشه...

اوایل منم این مدلی تب داشتم و مشتاق بودم و نگران...

فقط استرس زیاد به خودت وارد نکن

انشاا... ک مشکل خاصی نباشه

......🐰 نوعروس