سلام دوستان خسته نباشید من و همسرم و امروز رفتیم برای آزمایش ازدواج جفتمون کم خونیم و رفتیم مرکز آزمایش دادیم دکتر خیلی مارو ترسوند گفت شاید عقدتون عقب بیوفته یا تالاسمی باشه خدایی نکرده شما اطلاعی دارین برای خودتون یا اطرافیانتون همچین اتفاقی افتاده؟
اگه جفتتون تالاسمی باشین اجازه ازدواج بهتون نمیدن چون بچتون ماژور میشه و قبل هجده متاسفانه فوت میکنه.. انشالله که براتون کم خونی کمبود اهنه که با قرص حل میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تالاسمی باشیم خدایی نکرده باید یه نشونه ای یا علائمی داشته باشیم دیگه
گلم فقط با آزمایش خاصی متوجه میشن نوع کمخونیتون چیه. اگه فقط یکیتون مینور باشین و اون یکی کمخونیش ساده باشه قرص میخورین حل میشه.. فقط یسوال دکتر جواب ازمایشو دید یا همینجوری چرت و پرت برا خودش گفت؟؟؟
گلم فقط با آزمایش خاصی متوجه میشن نوع کمخونیتون چیه. اگه فقط یکیتون مینور باشین و اون یکی کمخونیش سا ...
اول همسرم آزمایش داد گفتن کم خونه بعدش من آزمایش دادم گفتن درصد کم خونی من کمتره فکرنمیکنم دکتر دید فقط خودمون بهش گفتیم جفتمون کم خونیم آدرس آزمایشگاه مرکزی رو داد رفتیم اونجا