2777
2789
عنوان

پلیس حرفه ای🌚🖤

116 بازدید | 11 پست

لطفا جوابمو بدید که من حداقل اینقد درس میخونم بدونم هدفه چیه من عشق پلیسیم بخصوص نوپو اطلاعت لازم و دقیقشو بدید،یا اگه خودتون تجربه ای در این زمینه داشتید یا اطرافیانتان کامل توضیح بدید،خیلی خیلی ممنونتون میشم🥺🖤🤍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دوست داشتم

از طریق یکی از دوستامون ک سرهنگ بود تحقیق وردم

اونم ز زد چندجا و پیگیری کرد برام

گف باید اول دبیرستان ک بری همین علوم نظامی یا چی یادم نیس دقیق

بعد بری اول چندین سال بقول تو پلیس عادی شی تا بعد جرفه ای و نوپو و یگان ویژه و ...

بعد گف خانوم کلا خ کم میگیرن

مخصوصا از شهرستانا چندسال یبارم نمیگیرن ...

ولی یکی از اشناهامون بیکار بود و بی عار یهو شد نوپو 😐💔

منم دوست داشتم از طریق یکی از دوستامون ک سرهنگ بود تحقیق وردم اونم ز زد چندجا و پیگیری کرد برام گ ...

وااای واقعی میشه اطلاعات بیشتری بدید یا از همون فامیلتون بپرسید من که ۱۵ سالمه چطوری برم این رشته و...

وااای واقعی میشه اطلاعات بیشتری بدید یا از همون فامیلتون بپرسید من که ۱۵ سالمه چطوری برم این رشته و. ...

والا فامیل نبودن 

یکی اقوام دوستم بود 

ک دیگ رابطه دوستی ندارم باهاش بتونم اطلاعات بیشتری بگیرم

نوپو:نیروی ویژه پلیس

جزو مهم تریتن هاست و همیشه باید جونت کف دستت یاشه

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:)