2777
2789
عنوان

نرمال؟

165 بازدید | 15 پست

تودوران عقدیم.

همسرم ماهی ۳۰۰بهم میده (تودوران‌نامزدی نمیداد) بعدازعقد بهش گفتم گفت نمیدونستم.  بهش گفتم الان‌ماهی ۳۰۰ بهم‌میده ولی خب هرچیز دیگه ای بخوام‌میخره.مثلا میگم‌مانتو لازم دارم میریم ومیخریم..روسری میخوام میریم ومیخریم.

هفته ای یکبار برای شام میریم رستوران ولی خب رستوران معمولی منظورم هست منم همیشه موقع انتخاب غذا مراعات میکنم. بعضی شبا هم میریم درحد بپیاده روی..

اهل هدیه خریدن نیست ..مگراینکه خودم بگم اگه بخره هم چیزای معمولی..برام‌گل میاره ولی دیر به دیر نسبت به دوران نامزدی..اون موقع خیلی برام‌میاورد..

معمولا تا درمورد مسائل مالی مستقیم صحبت نکنم متوجه نمیشه..مثلا اگه بهش بگم شارژم تمام‌شده نمیگه برات بگیرم..ولی وقتی بگم شارژ بخوام میگیره..

گاهی هرروز میاد اینجا ودست خالی میاد مثلا بهش میگم عزیزم هرچندباری یکدفعش رومثلا یه بستنی ،میوه ای چیزی تودستت بیار جلوی پدرومادرم خودتو بهشون اثبات کن ولی تا من یادش نیارم همچنان دست خالی میاد.بعد که بهش میگم میره ومیخره.

تواین مدت شهریه دانشگاهم روداده البته خیلی کم‌بوده..

همسرم خسیس؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس نیست گلم، فقط راهشو بلد نیس

یادت باشه تاریکترین شبها، نورانی ترین ستاره هارو دارن✨🌟 عاشق کتاب خوندن هستم📚 عاشق جنگل و بارون و نور و آهنگم ✨💫 خدا و همراهیش و عشق ثانیه به ثانیه تو زندگی من جریان داره☀️💛

حسابگره

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

آخه خیلی براش توضیح میدم بالحن ملایم ومهربانانه ولی بازم همچنان کار خودش رومیکنه..

مثلا براش هدیه میخرم‌میگم شاید متوجه بشه ولی نمیشه..

میریم بیرون بهش میگم عزیزم یه چیزی بخر باخودمون ببریم خونه وبراش توضیح میدم دلیلش رو بامهربونی‌.

بعد دوباره جندروز هی میاد ولی همش دست خالی..

همینطوری شوهر شما.؟ سخته؟

ولی شوهرمن به همه چیز وارده مثلا میفهمه یه جامیره  یه چیزی ببره عیدا خودش برای مامانم کادو میخره ،یا تولد برادرزادهامون باشه خودش هماهنگ میکنه بریم یه چیز بخریم  ،ولی گل مول نمیخره برام 🤣🤣

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
وقتی بگی میخره؟ خسیس؟

نه نمیدونه خوب حالا بزار وارد زندگی بشید مرد خونه شد دیگ میفهمه ولی تو همچنان بگو تا عادت کنه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ولی شوهرمن به همه چیز وارده مثلا میفهمه یه جامیره  یه چیزی ببره عیدا خودش برای مامانم کادو میخر ...

اوایل که نامزد کردیم میاورد..

ولی بعدش دیگه کم کم فقط به یه شاخه گل بسنده کرد..

یه بار همراهش نبودم دعوت بودیم...باخودش یه عالمه چیپس وپفک آورد گفتم چرا؟گفت اخه بچه داشتن دیدم ایناروبگیرم بهتره..منمتارسیدم دم خونه دیدم نرفته هنوزبالا بردمش میوه خریدیم بعد رفتیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز