2777
2789
عنوان

سبزی قرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 36 پست

مامانم سبزی ها رو میخره خودش درست میکنه 

از بیرون بدش میاد باب دلشم نی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لببخشیدیه سوال اگه سرخ نکنی همونجوری بسته بندی کنی بزاری فریض بدمیشه واینکه چجوری سرخ مکنی 😅

تاپیک زدم اتفاقا برو بخون 

بعضیا سرخ نمیکنن همینجور میذارن میگن خوب میشه من تاخالا نذاشتم 

اینم اولین بارمه سبزی گرفتم خودم سرخ کردم بلد نبودم تاپیک زدم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم ۲۰کیلومیگیرم پاک میکنم میشورم تمیزخشک شدمیبرم بیرون میدم خوردمیکنن چندماهم دارم راحت وتمیزوبهداش ...

قبول دارم. بهترین کارو میکنی. ولی ۲۰ کیلو رو چه جوری پاک میکنی🤕🤕🤕🤕

لببخشیدیه سوال اگه سرخ نکنی همونجوری بسته بندی کنی بزاری فریض بدمیشه واینکه چجوری سرخ مکنی 😅

همونجوری بذاری فریزر عطر و بوش میره. لااقل باید تفت داد اگه سرخ نمیکنی

یه خانوم عزیزی میگیره برام پاک میکنه و سرخ میکنه تحویلم میده بیرونیا ساقه هاش بلنده دوست ندارم اش ...

دقیقا مشکل منم با بیرونیا ساقه های بلندشه. همون ساقه ها باعث میشن خورشت اون لعابی که میخوام نداشته باشه