2777
2789
عنوان

اجازه ی خواب 😳😒😑

223 بازدید | 13 پست

تو خونه ی ما من اجازه ندارم بخوابم . تا ۳ شب که داداش کوچیکم چراغارو روشن نگه میداره نمیزاره بخوابم . صبحم بیدار میشه کلاس داره با مامانم جیغ جیغ میکنن بحث میکنن بیدارم میکنن . بعد میرم تو اتاقم میخوام تا ظهر بخوابم مامانم هی اذیتم میکنه هی میاد ومیره بیدارم میکنه یا طعنه میزنه بابام بیاد که دعوام میکنه 😳😳😳😳 میگه چرا خواب بودی؟؟؟؟ خلاصه ناراحتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب به جا اینکه طول روز بری تو اتاقت بخوابی شب برو تو اتاقت بخواب

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

منم

ولی بازم کل روز رو خوابم😐😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یک سلیطه بازی درار کسی جرات نکنه بیدارت کنه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

شما چند سالته؟ برادرت چی؟؟ الان دختر من تا سه چهار بیداره کاریشم نمیشه کرد حالا چند سال بعد این بزرگ بشه بعد بچه بعد از این به دنیا بیاد تو این سن و سال  نمیخوابه دیگه اون وقت این بگه نمیزارن بخوابم؟؟کلا بچه ها یه چند سال بد خوابن. شما برو اتاقت بخواب

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁