2777
2789
عنوان

خیلی بیشعورن 😔😔😔😒😒😒

104 بازدید | 9 پست

بعضی از دوستام و میگم . که بهم میگن تو کُندی هیچ کاری نمیتونی انجام بدی هیچی بلد نیستی ماسنی بی عرضه ای یا پشت سر آدم خرف میزنن که فلانی اینجوری کرد و.... میدونم اینا ازم بدشون میاد که این کارا رو میکنن ولی این حرفاشون داره مغزمو میجوه و اعتماد به نفسمو صفر کرده 😔😔😔😑😑😑😑😑😑 چجوری دوباره حالم خوب شه ؟

گوشیتو بردار تک تکشونو بلاک کن و  وارد زندگی جدید  آرام شو

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت حرف مردم بیشعور نباش. من هم مثل تو کندم اما کارهایی دارم که توشون سریع هستم. شما هم کارهایی که توش خوب هستید رو پیدا کنید و نشون بده به خودت که یک چیزایی داری که توش سریع باشی و اون ها مهمتر هستن از همه

حالا خواستی قهوه به.ر و ورزش های مثل شنا کن وقتی باز شد.

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

عزیزم ناراحت حرف مردم بیشعور نباش. من هم مثل تو کندم اما کارهایی دارم که توشون سریع هستم. شما هم کار ...

عزیزم به تندی و کندی من نیست که😂😂 هرکاری میکنم میرن پشت سرم حرف میزنن یه ایرادی میزارن روش یجور تعریف میکنن که بقیه میخندن منم تخریب میشم

عزیزم به تندی و کندی من نیست که😂😂 هرکاری میکنم میرن پشت سرم حرف میزنن یه ایرادی میزارن روش یجور تع ...

دوستای بدی هستن تورو انتخاب کردن که بین خودشون بهت بخندن؟ یکی که از بقیه پایینتر باشه که واقعا نیستی اما اون ها دیگه تصمیمشون رو گرفتن که تو پایین رده باشی تو گروه. 

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

حتما همین طوره احساس کمبود کردن در مقالات و حالا پایین می کشند تا پایین بیفتی. دوستان خوبتر هم داری؟

آره خب ولی یکی دوتا . زیاد آدم خوب دوروبرم نیست 😑 خیلی احساس تنهایی وناراحتی دارم خانوادمم که افتضاحن