2777
2789
عنوان

چیکار کنیم سنمون کمتر نشون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 59 پست
[QUOTE=215257054]عکس خودم رو؟ نه یا ابرفرض میترسم شناسایی شم    🤣اوکی  حس کردم منتظر ...

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من شوهر کردم ولی هر کی میبینه میگه نه مگه چند سالته ازدواج کردی  ویس میدم به یکی فکر میکنه ...

منم فقط تو بعضی محیط هامثلا تو کلاس رانندگی ودانشگاه و محیط کار که میبینن تعجب میکنن که سنم ۱۸به بالاس اونجاها خواستگارزیادمیشه😁

بیاید با تلفظ نکردن اون L وسط talk شروع کنیم تا ببینیم یعنی چی🙈

میدونم عزیزم بخدا

دنباله حرف ایشون رو گرفتم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

شوخی میکنم😂 موهای اطراف خط رویش مو رو برنداریم و نامرتب دربیاد یهو ۱۰ سال کوچیک میشی😂😂

آرره بهش میگن baby hair

🤗🤗🤗 حس خوبیه بیبی فیس باشی ولی وقتی مجردی و فقط از پسرای کوچیک تر پیشنهاد داری دوراهیه بزرگی میش ...

خب اونوقت باید یه جوری باشی که همسن خودت نشون بدی

من خودم 25 6 سالمه

همه فکر میکنن دبیرستانیم

ولی من خوشم میاد  دوست دارم کوچیکتر نشون بدم تازه  

بخدا منظورم این بود ک میدونم که میدونی درستشو  با همون شخص اول بودم😂😂😂  چه قاطی پاطی ...

میدونم    

خب اونوقت باید یه جوری باشی که همسن خودت نشون بدی من خودم 25 6 سالمه همه فکر میکنن دبیرستانیم ولی ...

من ۲۷ ام میگن نهایتش ۲۰ میخوره بهت

خودمم دوست دارم اصلا دلم نمیخاد عوض شم

ولی خب اون مشکلی ک گفتمم هست😑

2790
2778
2791
2779
2792