2777
2789
عنوان

چیکار کنیم سنمون کمتر نشون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلوار بگ و هودی لش و کلاه بپوش ناخن بکار و اصلا ارایش نکن چربی بخور چن تا جوشم دربیاری سنت قشنگ میاد ...

عکس داری واسه ایده عزیزم؟  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

موهاتو رنگ نکن  ابروهاتو فقط دورشو تمیز کن مدلای خط کشی قدیمی برندار مدادم نکش لباساتو اسپرت ...

راز خیلی سری ت رو در گوشم میگی؟

قول میدم به کسی نگم  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

واقعا همه فکر میکنن بچه ایم خواستگارنداریم😂

حالا من شوهر کردم ولی هر کی میبینه میگه نه مگه چند سالته ازدواج کردی  ویس میدم به یکی فکر میکنه13  14سالمه  این صدامو نمیدونم چیکار کنم اصلا درست نمیشه😂 

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
استارتر عکست رو  میزاری ؟

عکس خودم رو؟

نه یا ابرفرض میترسم شناسایی شم  

شونزده دبیرستانه دیگه 

۱۵ هس من بعد عید شدم ۱۶ اونموقع حالا بیخیال 

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
موهاتو رنگ نکن  ابروهاتو فقط دورشو تمیز کن مدلای خط کشی قدیمی برندار مدادم نکش لباساتو اسپرت ...

بگو🥴😂😂

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
2790
2778
2791
2779
2792