2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم۲۲ 🤣😭👊

به به  هساد یوخیدی بینوا یا پوخ یدیدن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
خوبه هیچی نگف بت شوهر من انقد حساسه سر ادب... ما هم ترکیم

عه اینم حساسع ولی چیزی نمیگه😅

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
به به  هساد یوخیدی بینوا یا پوخ یدیدن

آخه میخواستم برم بیرون اجازه نمیداد🤣😭

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
عاشقانه نداریم آخریشو گذاشتم😂👊

ترکی تایپ کردن خیلی سخته

حداقل تو چت فارسی حرف بزنید

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
اى بابا من اگه به شوهرم بگم ايپ قيريلار دانا قاچار😂😂

😂😂😂

ترکی تایپ کردن خیلی سخته حداقل تو چت فارسی حرف بزنید

برا من سخت نیس

خوبه هیچی نگف بت شوهر من انقد حساسه سر ادب... ما هم ترکیم

وای مال منم از سمت مادری ترک تبریزه بعد یدونه د....ث گفتم بهش چنان تلخ و زهرمار نگام کرد زهره ام اب شد 😂

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن