2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین راه حل ازنظرمن اینه

روخودمم عملیش میکنم

قبل ازاین بخوام قضاوت کنم خودم سریع میزارم جاش میگم این کارو مثلا من کردم یانکردم اگه اون شخص این حرفو بهم میزد چی میشد میبینم واقعا آدم دردش میگیره 

سریع دهن مبارکو میبندم که خدایی نکرده زبون بی موقع نچرخه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

خودتو بذار جای طرف مثلا یه دختر ساعت ۱۱شب تنها داره تو خیابون میره به این فکر نکن که بی خانواده اس حتما داره از سرکار برمیگرده و برای صبر هم قبل از کاری نفس عمیق بکش بگو خدایا کمکم کن

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ممنون دوستان 💖 

برای صبوری.. 

هرموقع میری حموم غسل صبر کن

برای من تاثیر گذار بود

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

باشه ممنون التماس دعا دارم 

محتاجیم به دعا عزیز دلم 

مواظب خوبی هات باش🧡⚘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیز دیگم هست اینه که: همه ادما از هرتیپ شخصیتی تو خودشون دارن یا احساس و میل و ...مثلا همه میدونن دروغ چیه، فخرفروشی چیه و ...همه بلدن چون تو خودشون دارن.وقتی یه ویژگی در یه فردباعث ازارمون میشه بخاطر اینه که انکارش میکنیم یا درون خودمون با این جنبه خودمون اگاه یا اشنا نیستیم.واسه همین فک میکنیم ما هیچقت اینجور نیستیم و نمیشیم و ...و قضاوت میکنیم!

درصورتیکه تجربه نشون داده که ادما در هر شرایطی هر کاری ممکنه بکنن!