2777
2789

یه ضد افتاب براش بگیر میره

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد افتاب فیروز خوبه یا نه؟تا چند روز بزنم؟

۱ماه استفاده کن 

نمیدونم خوبه یا نه اما برو داروخانه صورت بچتو نشون بده به مطابق پوستش بهش ضدافتاب میدن 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
ضد افتاب برای رفع افتاب سوختگی خوبه یعنی؟

اره گلم چون دیگه هیچ گرما یا افتابی به پوستش نمیخوره وجای سوختگی افتاب رو از بین میبره ولی منظم باید به پوستش بزنی

نمیزاره عکس بگیرم فرار میکنه 

عزیزم فکر نمی‌کنم لک آفتاب سوختگی دو ماه طول بکشه خوب شدنش

شما کوچولوتو یه دکتر ببر تا متناسب با نوع لکش پماد بده

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اره گلم چون دیگه هیچ گرما یا افتابی به پوستش نمیخوره وجای سوختگی افتاب رو از بین میبره ولی منظم باید ...

رو بینی اشکال نداره بزنم؟بدتر نمیشه؟؟مارک سی گل خوبه یا فیروز

رو بینی اشکال نداره بزنم؟بدتر نمیشه؟؟مارک سی گل خوبه یا فیروز

نه گلم اشکال نداره ولی به همه صورتش هم بزن تا دوباره افتاب نسوزونه صورت نازشو 

به نظرم فیروز بگیر 

منم بچم ۳ سال و۸ماهشه کل بدنش سوخته از خورشید   

عزیزم فکر نمی‌کنم لک آفتاب سوختگی دو ماه طول بکشه خوب شدنش شما کوچولوتو یه دکتر ببر تا متناسب با نو ...

اون اوایل ک آفتاب سوخته شده بود کل صورتش پماد زینک زدم تو صورتش رو بینیشم زدم بعد از پماد رو بینیش سیاه شد ولک درست شده نمیدونم مال افتابه یا پماد؟