2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

199 بازدید | 3 پست

سلام پنج شنبه عروسی پسر خالم بودیم و دیروز هم پاتختیش بود به شوهرم گفتم پاتختی چقدر میذاری وشوهرم گفت که خودم پاتخیمون را بردم به خاله ات دادم و بعدازظهر بود که گفتم میرم مراسم پاتختی گفت باشه

ولی یکدفعه فهمیدم که پاتختی نذاشته ودروغ گفته 

همونجا منم بهش زنگ زدم دلیل کارش را خاستم گفت عروسی هر ماهم پسرخالت برامون پاتختی نذاشته برای همین منم میخاستم جبران کنم (پسر خالم عقد بودن وخانواده ماهم کسایی که عقد هستند با پدرومادرشون هستند و عقدی ها پاتختی نمیذارند)

من تا حالا نشنیدم پاتختی کادو بدن معمولا عروسی کادو میدیم.دیگه پاتختی کادو چیه؟؟اولین باره میشنوم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهر من یه مادر و داداش داره که همش اونها حرف توی دهنش میذارند.همین برادرش زن دومش را داره طلاق میده

منم همون لحظه از خونه خالم اومدم و پول توی خونه بود رفتم دوباره به خالم دادم