2777
2789
عنوان

کمککککککک

62 بازدید | 18 پست

سلام به همه

من دو روز پیش سونو دادم.که ساک حاملگی مشخص شد اما yolk sac وفتال پل مشاهده نشد.سن حاملگی ۵ هفته تشخیص داد.دکتر شیاف برای جلوگیری از سقط بهم داد تا ۲هفته که بعداز اون برم سونو بدم ممکنه این دوتا تشکیل نشه؟احتمال سقط هست؟من یک پسر دارم این بارداریم خداخواسته بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه سقط بشه؟از یه طرف ته دلم ناراحتم از یه طرف خوشحال که شاید سقط بشه.سردوراهیم 

چرا سقط شه؟مشکلی داشت سونو؟من پنج و چار روز فقط ساک خالی بود .هشت هفته رفتم قلب و همه چیش تشکیل شده بود.چرا گفته سقط؟

چرا سقط شه؟مشکلی داشت سونو؟من پنج و چار روز فقط ساک خالی بود .هشت هفته رفتم قلب و همه چیش تشکیل شده ...

نمیدونم.دکتر گفت اگه تا دوهفته دیگه تشکیل نشه سقط میشه.ضربان قلبم گفت مشاهده نمیشه.شیاف داده جهت جلوگیری از سقط.برا پسرم اصلا اینطوری نبودا

نمیدونم.دکتر گفت اگه تا دوهفته دیگه تشکیل نشه سقط میشه.ضربان قلبم گفت مشاهده نمیشه.شیاف داده جهت جلو ...

نگران نباش بابا تشکیل میشه.دکتر منم گفت اگه قلبش تشکیل نشه بارداری پوچه پ سقط میشه

نگران نباش بابا تشکیل میشه.دکتر منم گفت اگه قلبش تشکیل نشه بارداری پوچه پ سقط میشه

شیافم بهت داد؟میدونی من واکسن زدم وفک نمیکردم باردارم جوشونده و زعفرون زیاد خوردم فک کردم پریودم عقب افتاده نمیدونستم باردارم